Mihai Voropchievici, horoscopul runelor pentru 1-7 noiembrie 2021. O saptamana cu obstacole, dispute, dar si surprize placute

Horoscopul runelor 1-7 noiembrie 2021. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3, previziunile runelor pentru perioada urmatoare.

Horoscopul runelor pentru 1-7 noiembrie 2021, cu Mihai Voropchievici:

Berbec

Berbecii vor primi un mesaj foarte important. Trebuie sa fie pregatiti sa il receptioneze.

Publicitate

Taur

Sa lase la o parte toate problemele si grijile legate de trecut. Sa lase necazurile in urma si sa se pregateasca pentru o saptamana mult mai buna.

Gemeni

Pentru Gemeni, urmeaza o saptamana in care trebuie sa aiba forta, putere si tarie sa depaseasca toate obstacolele. Sunt incurajati sa fie puternici si rezistenti.

Rac

Pentru Rac, runa a iesit rasturnata. Asta inseamna obstacole la inceput. Obstacole in ceea ce priveste o dragoste noua, fierbinte, ceva pasional. Intr-o relatie pe care ei si-o doresc.

Publicitate

Leu

Un pic de cearta, scandal, o batalie furtunoasa sau o disputa, dar sa ramana calmi pentru ca in final totul se aranjeaza.

Fecioara

Fecioara sa aiba rabdare si sa nu forteze mana norocului. Surprizele placute sunt pregatite doar pentru cei ce stiu sa astepte.

Citeste si articolul :   Horoscop rune 5 -11 aprilie 2021. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Balanta

Sa ramana acasa in asteptarea unei schimbari foarte importante si sa fie pregatiti.

Scorpion

Este vedeta saptamanii. A castigat pe toate planurile in mod sigur.

Sagetator

Vesti bune, cadou surpriza sau o suma de bani importanta.

Capricorn

O saptamana de protectie divina impotriva fortelor malefice.

Varsator

Pentru Varsatori, o certitudine ca cineva care se gandeste intens la ei le va trimite un cadou minunat.

Pesti

Mesaj dublu pentru Pesti. Primul mesaj: sunteti sfatuiti sa va relaxati. Relaxarea vine datorita faptului ca cineva foarte apropiat dumneavoastra se bucura in prezent de o sanatate excelenta.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.