Mihai Voropchievici, horoscopul indian. Scorpionii scapa de rele, Taurii pot schimba cursul vietii

Horoscopul indian. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvaluit, la Antena 3, horoscopul indian pentru toti nativii zodiacului.

Iata ce spune despre fiecare zodie:

“BERBEC- echivalent in Vultur. Trebuie sa fii moderat si temperat pentru a fi autonom in final. Daca ai incredere in tine, functionezi fara ajutorul celor din jur. Esti pasional, curajos, impetuos si putin arogant. Se impaca bine cu Bufnita si Somonul. Iti da gratie si putere.

TAUR – echivalent in Castor. Bun constructor si muncitor. Lasa beneficii pentru mult timp. Poti schimba cursul vietii. Visul il poti transforma in realitate. Muncitori, rigizi, exigenti, sunt seducatori. Se impaca bine cu Ciocanitoarea, Ursul si Gasca.

Publicitate

GEMENI- echivalent in Cerb. Este maiestos. Sunt foarte longevivi si vanitosi. Sociabili, introvetiti si pusi pe harta, sensibili, schimbatori, superficiali si agitati. Cerbul se intelege bine cu Corbul si Vidra.

RAC – echivalent in Ciocanitoare. Exeplifica prin atasament de familie si pamant. E curatatorul relelor. E o fire traditionalista. Tine cu trecutul, dar reinoieste mediul. E sensibil, emotiv, protectiv, matern, romantic, lunatic si gurmand. Se intelege bine cu Sarpele, Castorul, Lupul.

Citeste si articolul :   Mihai Voropchievici, Horoscop Rune 26 iulie - 1 august 2021. Sagetatorii dau lovitura, Balantele primesc bani. Previziuni pentru toate zodiile

LEU – echivalent in Somon. E curajos si se sacrifica pentru copii lor. Are o teama ca nu lasa nimic in urma lor. Teama il motiveaza mult. Lupta contra curentului. Are multa creativitate si are parte in abundenta. E mandru, pasional, lacom si dur cu el. E extremist si foarte exigent cu el, dar si cu ceilalti. Parteneri: Bufnita si Vulturul.

FECIOARA – echivalent in Urs. Sunt intelepti. Le place sa faca compromisuri. Sunt intelepti. Sunt pragmatici, inteligenti, gelosi. Devine irascibil cand il minti. E posesiv si teritorial. Partenerii indicati: Castor si Gasca.

BALANTA- echivalent in Corb. Sunt vorbareti, imitatori, gasesc solutie la orice problema. Nu cauta cearta. Se descurca cu ce are, civilizeaza lumea. E foarte sociabil, dar foarte certaret daca te contrazici cu el. E credul si naiv, indiscret si civilizat. Parteneri: Vidra si Cerbu.

SCORPION – echivalent in Sarpe. Regenerare, pentru a-si continua viata. Scapi de lucrurile rele din viata ta. Are carisma si subjuga pe cei din jur. Are magnetism si energie sexuala aparte. E pasional, secretos, periculos. Parteneri: Ciocanitoare, Lup, Urs.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 13 decembrie 2022. Este timpul ca Varsatorul sa reuseasca in ceea ce isi propune

SAGETATOR – echivalent in Bufnita. Reprezinta intelepciunea. Vede dincolo de aparente. Ascunde secretul mortii. E consilier, clarvazator, poate deveni si violent cand nu ii convine ceva, prezicatori de calamitati: Parteneri: Somon, Vultur.

CAPRICORN – echivalent in Gasca. Sunt perseverenti, inteligent si incapatanat pana la prostie. Sunt foarte prudenti, hotarati, fideli, exigenti, sobri si ambitiosi. Parteneri: Castor, Corb, Urs.

VARSATOR – echivalent in Vidra. E prevazator si jucaus. Da dovada de mult altruism. Ii place riscul, sa tachineze si sa se amuze. Are fantezii peste limite. E zapacit, detasat si un rebel imprevizibil. Are parteneri: Corb, Vultur, Cerbul.

PESTI – echivalent in Lup. Traieste in haita sau singur. E simbolistica varcolacului. Sunt legati doar de dimensiunea spirituala. Sunt diferiti de ceilalti. Traiesc in lumea lor, fac concesii sociale, dar se pot rupe de tot si de toate daca nu le convine ceva. Sunt fiinte solitare. Poate comunica cu forte invizibile. Spirit liber, devotat. Parteneri: Ciocanitoare, Sarpe, Urs.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.