Ionut Dolanescu, in doliu: “Ne-a parasit pentru totdeauna”

Ionut Dolanescu este in doliu. Artistul a fost cel care a facut anuntul trist. Cantaretul de muzica populara a pierdut o persoana extrem de apropiata.

Artistul a anuntat pe Facebook ca unul dintre fratii regretatului Ion Dolanescu a murit. Este vorba de Nicolae, cu care rapsodul incetase orice fel de legatura atunci cand era in viata.

Regretatul artist s-a suparat pe fratele sau pentru ca nu ar fi avut grija de casa parinteasca din Persinari, judetul Dambovita.

Imobilul a fost trecut pe numele fiului lui Ion Dolanescu, Ionut, care a facut tristul anunt.

Publicitate

Ionut Dolanescu , in doliu. Nicolae, fratele lui Ion Dolanescu, a decedat.

Publicitate

„Nicolae Dolanescu, unul dintre fratii alaturi de care tatal meu, Ion Dolanescu, a urcat pe scena si a facut fericiti atatia romani, ne-a parasit pentru totdeauna.
Ramas bun, unchiu’ Tae!”, este mesajul postat de Ionut Dolanescu pe retelele de socializare, unde apare si o imagine cu cei doi frati.

 

Ion Dolanescu a avut sapte frati: Nicolae, Elvira, Leana, Constantin, Pavelica, Anica si Gica.

Citeste si articolul :   Virgil Musta, apel disperat: "E risc sa se extinda si in alte parti ale tarii"

Se pare ca artistul nu era in relatii bune cu doi dintre fratii lui, din motive diferite. Pe Nicolae s-ar fi suparat pentru ca nu a avut grija de casa parinteasca, iar pe Constantin s-a suparat pentru ca a avut probleme cu legea.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.