Ionut Dolanescu are COVID. Ce spune artistul

Ionut Dolanescu a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Artistul se afla in izolare pentru 14 zile, impreuna cu sotia sa. Cantaretul a vorbit despre starea de sanatate. Acesta a spus ca se simte bine si ca nu are simptome si crede ca are o forma usoara de coronavirus.

Ionut Dolanescu n-a crezut in noul coronavirus

Ionut Dolanescu si sotia lui sunt in izolare pentru 14 zile. Aveau foarte multe planuri, care au fost distruse, insa cei doi spera ca isi vor relua activitatile curand. Totodata, artistul a spus ca pana acum nu prea credea in existenta coronavirusului.

Ce spune artistul

Publicitate

“Din pacate, si eu am facut parte dintre sceptici. Dar iata ca acest virus exista, trebuie tratat cu seriozitate, trebuie sa ne protejam “, a spus Ionut Dolanescu, la Antena 3.

Publicitate

Ionut Dolanescu, prima reactie dupa ce a fost diagnosticat cu COVID-19

„Din fericire, cred ca este o forma usoara. Nu am simptome, nu am febra. Suntem bine si eu si sotia mea. Din pacate, ni s-au zadarnicit planurile pentru ca noi, astazi, ar fi trebuit sa fim in SUA, sa luam urnele cu asalt si sa votam in calitate de cetateni americani. Nu aveam simptome, doar ca am simtit nevoia sa fac acest gest, stiind ca plec peste hotare. In seara zilei de vineri am fost sunat de la spital, mi s-a spus ca suntem pozitivi”, a spus artistul.

Citeste si articolul :   Anca Dumitra, asa cum nu ai mai vazut-o pana acum.

„Trebuia sa si lansez, zilele urmatoare, un nou album, dar nu se mai poate intampla. Stam in carantina 14 zile pentru ca vineri am fost testati pozitiv”, a incheiat Ionut Dolanescu.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.