Mihai de la 3 Sud Est, momente cumplite dupa ce s-a vindecat de COVID

Mihai Budeanu, unu dintre membrii trupei 3 Sud Est trece prin momente grele. Dupa ce s-a vindecat de covid, un alt necaz a dat peste el.

Mihai de la 3 Sud Est este in doliu

Artistul a anunta ca mama s-a a decedat. Mesajul a fost postat alaturi de o poza in care apare Mihai Budeanu, copil, alaturi de mama sa.

,,Am pus aceasta poza pentru ca am vrut sa pastrez inca vie amintirea mea cu mama. Nu te voi uita,niciodata!Dumnezeu sa te binecuvanteze!”, este mesajul postat dupa decesul mamei.

Mihai s-a vindecat de COVID.

In luna decembrie 2020, Mihai Budeanu a fost depistat cu covid-19. Artistul a fost internat de urgenta la Spitalul Municipal Medgidia.  Mihai Budeanu se afla in stare foarte grava si fost necesara transfuzia de plasma.

Mihai Budeanu , mesaj dupa ce si-a revenit:

„A fost foarte grav (…) Am avut o perioada in care…daca pot sa spun asa…era sa plec. Prima data am zis ca e o simpla raceala, n-am dat importanta, am dat cu paracetamol, ca toata lumea, dar pe zi ce trecea, ma simteam tot mai rau. M-am dus, am facut un control, am facut testul acela rapid, si am iesit pozitiv. Alte probleme de sanatate nu am avut, dar probabil ca a fost ceva ascuns la plamani, pentru ca boala acolo s-a stabilizat. Ataca in primul rand plamanii. Cred ca am avut ceva ascuns.”

Am chemat si salvarea dupa aceea si, intr-adevar, si testul PCR a iesit pozitiv Starea mea s-a agravat de la o zi la alta. Oxigenul incepea sa scada tot mai mult, si atunci am zis <<gata, trebuie=”” sa=”” merg=”” la=”” spital=””>>. Si in ziua aceea am chemat salvarea. La un moment dat oxigenul a inceput sa se duca foarte jos, undeva la 50%, deci eram la un prag foarte, foarte jos. Doctorii au zis ca printr-un miracol am scapat. A venit timpul sa multumesc si eu personal medicilor care mi-au salvat viata.”, a declarat Mihai Budeanu.

Citeste si articolul :   Gabi Badalau, prima reactie dupa despartirea de Bianca Dragusanu: "Nimic nu e intamplator”

Mihai Budeanu de la 3 Sud-Est le-a multumit cadrelor medicale.

„Salutare oameni buni! De azi sunt acasa,iar starea mea de sanatate este tot mai buna de la o zi la alta. Dupa aproape 3 saptamani si ceva foarte grele, cu mult stres si emotii la terapie intensiva,pot sa zic ca am invins.

A venit timpul sa multumesc si eu personal medicilor care mi-au salvat viata . Am avut alaturi nu doar doctori ci si ingeri pazitori:Dr. Ion Alexie, prietenul nostru medic specialist infectionist in Las Vegas, care mi-a furnizat protocolul de tratament folosit in spitalul din Vegas. Multumesc foarte mult prietenului nostru, medic primar ATI Ciprian Barbulescu care a fost foarte implicat si atent in tratarea mea si personalului medical al Spitalului Municipal Mangalia.

Multumesc de asemenea medicilor si cadrelor medicale de la Spitalul Municipal Medgidia, in special Dr. Ionut Vasilescu pentru aportul foarte important in salvarea vietii mele. Mai vreau sa multumesc, bineinteles voua fanilor si prietenilor 3Sud Est care m-ati asaltat cu mesajele voastre de suflet si v-ati rugat pentru binele meu. La final,dar nu in ultimul rand ,vreau sa multumesc familiei mele, care a fost cea mai incercata”, a spus atunci Mihai.

Autor