Camelia Patrascanu, Horoscop 30 august – 5 septembrie 2021. Probleme, discutii, agitatie

Horoscop 30 august – 5 septembrie 2021. Camelia Patrascanu a prezentat la Antena 3 previziunile astrelor pentru perioada urmatoare.

“Berbec

Saptamana debuteaza cu confuzie, nesiguranta, tocmai pentru ca din cauza unor neglijente profesionale sau lucruri care le-au scapat acum sunt pusi in fata unor alegeri, sa corecteze sau sa schimbe un anumit proiect. Asta mai ales luni si marti. Miercuri si joi sunt foarte conservatori, vor sa apere lucrurile pe care le-au facut, de aceea trebuie sa gaseasca solutii mult mai creative. In weekend au o stare buna.

Taur

Publicitate

Sunt foarte preocupati de bani si nelinistiti ca ar putea pierde sau sunt in punctul de a face niste investitii destul de riscante. Miercuri si joi primesc mai multe date de la specialisti, finantisti, oameni care se pricep, si in felul acesta stiu mai bine joi si vineri care este drumul pe care trebuie sa-l abordeze. In weekend cu familia sau pur si simplu cu ei insisi pentru a-si incarca bateriile.

Gemeni

Foarte tensionati luni si marti si au niste aspecte care arata ca se pot teme pentru viata sau siguranta lor. Au momente de trac sau neliniste, dar miercuri si joi le depasesc – sunt doua zile splendide, de incredere si de imputernicire mai ales in probleme practice ale vietii, chiar si aspecte financiare. In weekend, drumuri, vizite si discutii de tot felul.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 19 mai 2022. Sagetatorul trebuie sa ia o decizie importanta

Rac

Pot fi foarte emotionati si descumpaniti luni si marti, mai ales daca descopera ca le-a scapat ceva, niste informatii pe care nu au stiut sa ia aminte la ele sau sa le ia in consideratie. Dar, miercuri, joi si vineri se remobilizeaza, se imputernicesc si abordeaza chiar si aspectele mai dificile sau neplacute. In weekend pot avea chiar spor financiar sau recupereaza niste bani.

Leu

Saptamana debuteaza cu presiuni privind niste consecinte pe care nu le-au anticipat corect. Realizeaza ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, de aceea trebuie sa se replieze sau sa corecteze ceva. Si se gandesc la lucrul acesta mai ales miercuri si joi. Gasesc solutii, pentru ca le pun in aplicare in weekend si apoi in zilele care urmeaza weekendului.

Fecioara

La inceput de saptamana, Fecioarele pot avea sentimentul ca au sarcini mai mari decat pot duce sau ca e nevoie de mai multe mobilizare din partea lor pentru a duce la bun sfarsit ce si-au propus. De aceea, miercuri si joi incearca sa pastreze doar ceea ce este potrivit pentru ele din relatii, colaborari planuri, proiecte, sarcini, si restul sa renunte. In weekend, stau si reflecteaza la evenimentele din saptamana si au nevoie sa se linisteasa sau detaseze.

Balanta

Inceputul de saptamana este tensionat din cauza unor informatii pe care le primesc sau a unor comunicari pe care le au cu persoane aflate la distanta. La mijlocul saptamanii, miercuri si joi, apeleaza si ele la specialisti pentru a afla niste solutii pentru ele sau pentru altii. La final de saptamana sunt intr-o mare forma, se distreaza, au experiente inedite.

Citeste si articolul :   Horoscop 5 - 11 octombrie, cu Camelia Patrascanu. Bucurie mare pentru trei zodii

Scorpion

Inceputul poate fi plin de spaime financiare ca prognozele pe care le-au facut nu se adeveresc, ca oamenii cu care lucreaza nu sunt cei mai potriviti. De aceea, miecuri si joi, este necesar sa se uite peste niste acte sa vada cum se pot descurca. In weekend sunt pe treaba.

Sagetator

Inceput de saptamana destul de tensionat din cauza intalnirilor cu oameni care le spun diverse lucruri. Miercuri si joi fie au nevoie sa vada ce e bun din ce e rau, fie sa se consulte cu familia sau apropiatii pentru a vedea pe cine se pot sprijini si cum pot iesi din diverse neplaceri. In weekend insa nu mai au griji, pot face calatorii.

Capricorn

Pentru Capricorni, multa munca la inceput de saptamana, si pentru fi in timp, pentru a rezolva la timp anumite lucruri, dar au si mai multe activitati de acoperit mai multe paliere. Pot avea neplaceri profesionale din cauza unor persoane nepregatite sau care i-au dus cu vorba si nu se tin de cuvant, Miercuri si joi sunt mai diplomati, apeleaza la partea sensibila. In weekend au un castig.

Citeste si articolul :   Zodiile cu noroc mare in weekendul 5- 6 Decembrie

Varsator

Varsatorii sunt foarte inspirati si imaginativi luni si marti, au multe planuri si multe proiecte, dar nu au bani pentru toate, Pe unele trebuie sa le lase in stand-bye si trebuie sa cantareasca ce e necesar sa faca acum. Muncesc mult miercuri si joi si au spor inclusiv financiar. In weekend, alaturi de partener, in functie de cum li se face programul si de catre cealalta persoana.

Pesti

Pentru Pesti, inceputul de saptamana este foarte nelinistitor, parca nu sunt siguri ca pot, nu au chef, nu sunt intr-o formm foarte buna, poate si din cauza unor discutii familiale sau a unor frictiuni in familie. Dar, sunt intr-o forma mai buna miercuri, joi si vineri, fie pentru ca se reconecteaza, au incredere in ei, sunt si un pic mai spirituali. In weekend muncesc si o fac cu foarte mare sarg si cu bune rezultate. Sunt si grijulii cu sanatatea lor”, a spus astrologul pentru sursa citata mai sus.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.