Camelia Patrascanu, horoscop 16 – 22 august 2021. Berebecii dirijeaza lucrurile, Racii muncesc mult

Camelia Patrascanu, horoscop 16 – 22 august 2021. Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat la Antena 3, previziunile pentru toate zodiile. Luna Plina de duminica intervine in viata nativilor.

“Berbec

Pentru Berbeci, luni si marti, sunt sub semnul justitiei, deci multe acte. Sau se documenteaza pentru a rezolva juridic, legal anumite aspecte. Mijlocul saptamanii e in forta, in putere, autoritate, verticalitate, deci au posibilitatea sa dirijeze lucrurile cum ii doresc.

Taur

Publicitate

Pentru Tauri, foarte bun inceputul de saptamana pentru a-si face nilte calcule financiare luni si marti. Trebuie sa gaseasca solutii creative si ingenioase in legatura cu investitiile si cheltuielie lor. Pentru miercuri si joi, acte oficiale, au nevoie de tot felul de persoane care le pot rezolva lucrurile si stiu sa se descurce. In weekend sunt conectati la obiectivele lor.

Gemeni

Pentru Gemeni, inceputul de saptamana este fructuos in legatura cu relatiile. Au intalniri diverse si reusesc sa deschida niste usi, niste canale. Calcule financiare, miercuri si joi, foarte minutioase. Vor sa faca economie si sa rezolve anumite lucruri cu pierderi cat mai putine. In weekend, calatorii.

Rac

Pentru Raci, munca multa luni si marti. Atentie la aspectele juridice – poate ca un aspect dintr-un contract le atrage atentia sau se preocupa mai mult de drepturi si obligatii ale colegilor. Miercuri si joi, contacte diverse cu persoane importante. In weekend, rasfat.

Leu

Pentru Lei, un inceput de saptamana cu creativitate, ingeniozitate si spontaneitate. Modeleaza proiectele lor cu tot felul de lucruri noi pe care le aduc. Munca asidua pentru miercuri si joi si trebuie sa foloseasca foarte eficient timpul si resursele. In weekend sunt alaturi de diverse persoane si pot face noi cunostinte.

Citeste si articolul :   Horoscop saptamanal 7 - 13 septembrie: Berbecii fac bani, Leii sunt la butoane

Fecioara

Luni si marti sunt atente la ele, ce au si ce nu au pentru a-si putea desfasura mai departe activitatea. Au parte si de intalniri sau discutii in familie. Miercuri si joi, zile foarte frumoase si foarte efervescente, cu tot felul de ingeniozitati. Muncesc mult si cu spor. Joi, rezultate financiare. In weekend mai fac lucruri bune si pentru altii.

Balanta

Informatiile sunt foarte pretioase si balantele le vor culege la inceputul saptamanii. Luni si marti vor face investigatii, vor afla lucruri noi de la diverse persoane sau for face tot felul de cercetari pentru a-si raspunde la unele intrebari sau pentru a vedea o problema si din alte unghiuri. Miercuri si joi balantele vor ordona cu mare atentie informatiile culese. De asemenea este posibil sa aveti discutii in familie la mijlocul saptamanii, despre niste planuri sau niste proiecte de viitor. In weekend se anunta distractie pentru ca au terminat tot ce aveau de facut saptamana asta.

Scorpion

Scorpionul are un interes mare pentru bani, luni si marti, apar cheltuieli diverse, unele pot fi evitate sau ordonate, in asa fel incat pierderea sa nu fie chiar atat de mare, altele, in schimb nu pot fi evitate, pentru ca in unele scopuri si interese trebuie sa scoatem niste bani din buzunar. Miercuri si joi scorpionii vor fi foarte economi poate, putin preocupati de aspectele contabilicesti sau birocratice, au multe hartii peste care ar trebui sa arunce o privire. In weekend scorpionii vor petrece alaturi de familie si probabil musafiri.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 21 februarie 2023. O zi buna pe plan financiar pentru Leu

Sagetator

Sagetatorii sunt foarte inspirati luni si marti, foarte intuitivi, in legatura cu oamenii dar si cu situatiile si au un mare dar, de a anticipa niste efecte, mai mult decat o fac cei din jur, de aceea cumva se auto avertizeaza daca e bine sau rau sa faca anumite lucruri, in functie de cum prognozeaza ei ca se vor desfasura in viitor. Miercuri si joi vor face niste calcule financiare, de cheltuieli si de investitii. In weekend se anunta calatorii pentru nativii sagetator, atat cu treaba cat si de distractie

Capricorn

Pentru Capricorni, inceputul de saptamana e mai anemic, luni si marti fie sunt preocupati sa rezolve niste lucruri din urma sau le-a ramas ceva pe cap, nu prea isi gasesc ritmul. Miercuri si joi vor fi in forma si se pot ocupa si de lucrurile mai obositoare, mai ales cele birocratice si vor iesi foarte bine din toate conjuncturile, de aceea intalnirile mai dificile ar fi bine sa le lase de miercuri incolo.In weekend capricornii vor avea ceva cheltuieli, de dragul cuiva, pentru a crea niste momente frumoase, dar si le asuma.

Citeste si articolul :   Horoscop saptamanal 20-26 iulie. Trei zodii rup barierele si isi schimba destinul la 180 de grade

Varsator

Pentru varsator, luni si marti sunt zile foarte sociale cu foarte multe preocupari legate de impactul pe care munca, gesturile lor, cuvintele lor ii afecteaza pe cei din jur. De aceea sunt foarte reflexivi si miercuri si joi si intorc o problema pe toate fetele, isi asuma niste responsabilitati, pot avea si discutii clarificatoare, lamuritoare cu cineva. Mijlocul saptamanii este favorabil si pentru rezolvarea unor probleme patrimoniale. In weekend sunt in forma si sunt foarte fericiti.

Pesti

Pestii au mari responsabilitati, luni si marti, trebuie sa fie atenti si cu sefii, sa respecte niste coduri sau niste norme institutionale. Sunt foarte atenti cum discuta, ce discuta, cum pun problema, mai ales daca au niste intalniri importante. Miercuri si joi sunt zile foarte bune, pestii au reusite, sunt apreciati, au intalniri de tot felul, sunt foarte atenti la tot ce tine de marketing si de publicitate. In weekend se distanteaza si isi incarca bateriile.”

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.