Horoscop zilnic, 3 septembrie 2023. Scorpionul trebuie sa petreaca mai mult timp cu cei dragi

Timp favorabil pentru creativitate, dragoste si cautari spirituale.

Berbec

Nu te mai invinovati pentru nimic, totul s-a intamplat asa cum s-a intamplat. Iarta-ti trecutul, esti o persoana ca toti ceilalti, Berbec, si ai dreptul sa faci greseli. Concentrati-va pe noi obiective si evenimente. Puteti scrie o lista cu ceea ce doriti sa realizati pe o bucata de hartie si sa va ganditi doar la asta. Sfat: Iarta-ti trecutul.

Taur

Publicitate

Ai facut deja ceea ce ai facut. Acum nu are rost sa-ti faci griji pentru asta si sa-ti reprosezi aceste actiuni, Taur. Arunca autoflagelarea, este mai bine sa faci ceva mai util, dimpotriva, rasfatati-va. Fa-ti scopul principal sa te iubesti, sa te accepti neconditionat. Pune-te pe tine pe primul loc. Sfat: Respectati-va dorintele si nevoile.

Gemeni

Nu putem face intotdeauna totul perfect, trebuie sa ne intelegem cu asta, Gemeni. Probleme serioase datorate unui sentiment crescut de control pe care ai reusit sa il eviti. Acum este timpul sa scapi de rani vechi si de temeri irationale, pentru ca te tin intr-o fundatura si nu te lasa sa traiesti. Sfat: este timpul sa renunti la obiceiurile proaste.

Citeste si articolul :   EXCLUSIV: Horoscop Septembrie 2020. Surprize uriase pentru sase zodii

Rac

Nu este de datoria ta sa faci totul in asa fel incat totul sa fie confortabil pentru toata lumea. Nu este responsabilitatea ta sa te asiguri ca faci o impresie buna asupra tuturor. Datoria ta este sa fii tu insuti, sa arati acestei lumi adevaratul tu, Rac. Respectati principiile si dorintele voastre. Sfat: Arata tuturor cine esti.

Leu

Inchideti ochii si acordati atentie amintirilor. Gandeste-te care a fost motivul bucuriei tale in copilarie si de ce nu este posibil sa traiesti sincer si acum? Alergi ca o veverita intr-o roata, invartindu-te si intorcandu-te incontinuu inainte si inapoi, dar este timpul sa incetinesti si sa te odihnesti.

Fecioara

Este sezonul tau acum, asa ca elimina orice indoiala, aceasta este luna ta. Este timpul sa fim indragostiti nebuneste de noi insine. Succesul tau ii poate enerva pe ceilalti, asa ca nu-ti deschide inima catre prima persoana pe care o intalnesti. Sfat: Ai rabdare cu intrigile altor oameni, atunci vei castiga.

Publicitate

Balanta

Balanta, cine a spus ca nu esti demna de ceva ce vrei sa obtii? Si cine ti-a spus ca nu esti in stare sa duci la bun sfarsit tot ceea ce ai planificat? Este timpul sa lasi deoparte sfaturile celorlalti si sa-ti aduni curajul de a crede in fortele si capacitatile tale. Sfat: Petrece mai mult timp social.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 29 septembrie 2021. Racii trebuie sa evite calatoriile

Scorpion

A fi singur este uneori incomod, Scorpion, trebuie sa acorzi mai mult timp altor oameni. Din cauza lipsei de comunicare cu ei, suspiciunea ta creste si incepi sa-ti imaginezi multe si sa vii cu ceva care nu exista cu adevarat. Zambeste, suna-ti prietenii la o plimbare, doar vorbeste. Sfat: Conecteaza-te mai des cu ceilalti.

Sagetator

Intotdeauna exista ceva de facut in viata, Sagetator, nu este necesar sa stai intins pe canapea toata ziua. Poate este timpul sa va ganditi cum sa va imbunatatiti situatia financiara? Numara-ti toate cheltuielile, gandeste-te – chiar ai nevoie atat de mult de toate aceste lucruri? Poate ar trebui sa incepi sa alergi cu planoare cu banii? Sfat: controlati cumpararile impulsive.

Capricorn

Totul in viata se schimba si se transforma in timp, impermanenta sta la baza vietii. Dar ai probleme in a accepta schimbarea, Capricorn, si trebuie sa scapi de ea. Ganditi-va la ce in viata merita actualizat – poate cumparati mobilier nou, sau poate ca este timpul sa va schimbati locul de munca sau sa mergeti la o noua intalnire? Sfat: nu schimba nimic drastic inca, doar gandeste-te la schimbari.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 13 iunie 2021. Balanta o sa primeasca vesti bune

Varsator

Astazi te vei simti destul de agitat si va exista dorinta de a-ti asuma niste riscuri. Anterior, ti-a lipsit curajul, dar in cele din urma il ai. Dar aici este problema, Varsator, daca ai dorinta de a iesi din zona ta de confort, inseamna ca incepi sa discuti frivol dintr-o parte in alta. Asculta-ti intuitia, daca este de acord cu dorintele tale, nu ezita sa-ti asumi riscuri. Sfat: Ai incredere in instinctul tau.

Pesti

Daca oferta ti se pare tentanta, atunci este asa. Pesti, aruncati o privire atenta la oferta de astazi, nu uitati ca suntem intr-un sezon retrograd. Ganditi-va ce va pot aduce consecintele acestei alegeri? Studiati cu atentie toate argumentele pro si contra. Sfat: Luati toate deciziile cu mintea limpede.

Publicitate

Autor