Horoscop zilnic, 5 septembrie 2023. Se anunta schimbari majore pentru Fecioare

Este un moment bun sa-ti asculti inima, sa-ti pui toate gandurile pe rafturi, sa tragi anumite concluzii pentru tine in anumite situatii. Nici provocarile si certurile nu sunt excluse – incercati sa le evitati.

Berbec

Ar trebui sa gasiti echilibrul dintre viata profesionala si viata privata si sa va acordati prioritate sanatatii. In plus, merita sa te gandesti la nutritie, Berbec. Gandeste-te astfel: mancarea este un medicament. Consumand ingrediente care sunt compatibile cu corpul tau, nu numai ca te vei vindeca, ci si vei creste vibratiile. Sfat: Ai grija de sanatatea ta.

Taur

Publicitate

Nu ai ajuns atat de departe sa te indoiesti de tine, Taur! Nu ai venit atat de departe pentru a-ti estompa lumina sau pentru a lasa parerile altora sa-ti stinga stralucirea. Scoate-ti mantia aceea de invizibilitate! Ofera-ti discutia de care ai nevoie pentru a te arata ca cea mai stralucitoare si mai indrazneata versiune a ta. Sfat: este timpul sa va dovediti.

Gemeni

Nu lasa agitatia sa te impiedice sa faci ceea ce ai vrut mereu sa faci! Astazi, astrele va cer sa va dezlantuiti creativitatea, sa faceti arta, muzica – sa creati magie. Cand aveti indoieli, inchideti ochii, acordati-va si puneti-va urmatoarele intrebari: „Cum pot atinge aceste obiective?”Sfat: este timpul sa-ti dezlantui creativitatea.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 26 martie 2021. Pestii trebuie sa isi rezolve problemele vechi

Rac

Ce parere ai despre angajament, Rac? Ce fel de viata iti imaginezi? Este timpul sa ai o conversatie deschisa si sincera cu tine insuti. Este timpul sa infrunti adevarul, indiferent cat de vulnerabil te face sa te simti. Tine minte: nu toata lumea poate citi gandurile ca tine. Stelele le amintesc, de asemenea, Racilor singuratici de puterea comunicarii. Cel mai probabil, solicitantul este prea timid pentru a face prima miscare. Sfat: Curajul este ceva ce ai din abundenta.

Leu

Nu toate dorintele noastre se implinesc repede, Lei. Chiar daca depunem mult efort in asta. Nu zabovi asupra esecurilor. Eliberati-i cu dragoste si recunostinta. Fii constient de ceea ce te invata Universul, mai ales daca ai evitat aceasta lectie de ceva timp. Ai incredere ca vei binecuvanta in curand ceea ce te-a stricat. Sfat: Nu te opri asupra esecului.

Fecioara

Esti acolo unde trebuie sa fii si lucrurile merg cu adevarat in favoarea ta. Intra in campul energetic al miracolelor! In curand vei descoperi ca si cresterea financiara va fi o tema pentru tine in urmatoarele luni. Stabileste-ti o intentie pentru cum vrei sa fie viata ta si pregateste-te sa te apuci de munca. Sfat: Pregateste-te pentru o intorsatura placuta a destinului.

Balanta

Fa un plan de actiune pentru astazi, Balanta. Deocamdata, Universul te indeamna sa-ti folosesti latura practica si sa actionezi acolo unde este nevoie. Apropo, daca ai chef sa-ti sincronizezi puterile cu cineva, abordeaza persoana respectiva cu o propunere adecvata. Impartaseste-ti sperantele, aspiratiile si o viziune minunata cu el. Sfat: Gandeste-te de doua ori la fiecare miscare pe care o faci inainte de a o face.

Scorpion

Este adevarat ca totul se termina. Dar asta nu te face sa renunti. Amintiti-va ca timpul are o abilitate ciudata de a ne vindeca si de a ne permite sa mergem mai departe. Vei descoperi in curand ca muza este aproape si tanjeste sa gaseasca expresie prin tine. Deci, scoateti o panza goala si cele mai stralucitoare culori! Sfat: Multumeste trecutului pentru experienta si mergi mai departe catre visul tau!

Sagetator

Nu trebuie intotdeauna sa faceti compromisuri, Sagetatori. Uneori trebuie sa ramai bine. Fa concesii numai daca rezultatul ti se potriveste. Desigur, acesta nu este un motiv pentru a fi dur. Flexibilitatea este o superputere care iti va permite sa gasesti locul ideal intre ceea ce vrei tu si ceea ce vor altii de la tine. Sfat: Nu va fie teama sa spuneti nu oamenilor.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 15 februarie 2024. Zi grea pentru o zodie, dar fericita pentru trei

Capricorn

Nu ai venit aici ca sa fii asistent in povestea vietii altcuiva! Ai venit aici pentru a fi tu insuti, Capricorn, pentru a-ti trai viata! Tine minte asta. Cand vine vorba de dragoste, s-ar putea sa fii atras de cineva care este destul de stralucitor. O anumita persoana care stie exact cu ce culori sa picteze panza. Sfat: Dilueaza-ti viata cu momente stralucitoare.

Varsator

Nimeni altcineva nu este responsabil pentru tine – doar tu. Este timpul sa renunti la convingerile inutile care te tin inapoi. Aminteste-ti, Varsator, tu esti arhitectul realitatii tale. Gandurile, cuvintele si actiunile tale sunt cele care vor determina urmatorul capitol al vietii tale! Sfat: esti autorul vietii tale.

Pesti

„Dansul, cantatul, povestirea si tacerea sunt cele patru balsamuri vindecatoare universale”, a spus cu intelepciune dansatoarea si scriitoarea americana Gabrielle Roth. Ar trebui sa te gandesti la asta in timp ce bei ceaiul de dimineata. Calea autoexprimarii nu numai ca te va vindeca, Pesti, ci te va elibera de multe capcane. Sfat: Exista multe moduri de a te exprima – gaseste-l pe al tau.

Publicitate

Autor