Horoscop zilnic, 6 septembrie 2023. Leii trebuie sa accepte oamenii asa cum sunt

Ziua poate fi descrisa pe scurt – armonie in toate. Fara agitatie sau graba. Este probabil sa fie mai mult timp pentru treburile personale. Si daca dintr-o data vrei sa stai intins mai mult in pat, atunci fara o strangere de constiinta, permite-ti asta! Doar planificati totul corect – incepeti cu cel mai important.

Berbec

Ziua va activeaza misticul si povestitorul interior. Ai chef sa privesti luna, sa citesti poezie, sa compui muzica si sa asculti cantecul pasarilor. Gandeste-te la acesta ca fiind momentul perfect pentru a te intalni cu cei dragi, Berbec! Mai mult, acum totul contribuie la implinirea dorintelor tale. Intri intr-un camp cuantic de miracole! Sfat: Dorintele tale se vor indeplini in cele mai neasteptate moduri.

Taur

Publicitate

Dar ceea ce faci te ajuta sa te dezvolti si sa devii cea mai buna versiune a ta? Se potriveste cu sistemul tau de valori? Taur, este timpul sa apesi „pauza” si sa te scufunzi adanc in subconstientul tau. Este timpul sa asculti ceea ce iti spune vocea interioara. Procesul de a crea viata pe care ti-ai dorit-o mereu pentru tine va cere sa elimini ceea ce nu mai rezoneaza cu tine. Ai puterea si rezistenta de a rupe vechile stereotipuri! Sfat: Asculta-ti vocea interioara.

Gemeni

Lasarea acestui spatiu poate provoca disconfort temporar, iar acest lucru este normal. Ai incredere ca sinele tau superior are puterea pentru acest proces. Universul iti va spune cine in mediul tau este un prieten adevarat. Permite-ti sa te sprijini in momentele dificile pe cei in care ai incredere. Sfat: Acordati atentie semnelor destinului.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 6 aprilie 2022. A sosit momentul cand munca Balantei va fi apreciata

Rac

Astazi, probabil ca te simti ca intr-o inchisoare – prizonierul propriilor temeri si inhibitii. Cum sa iesi din aceasta stare? Incepeti prin a deveni constienti de credintele interioare care va impiedica sa fiti cel mai bun sine. Energiile zilei te vor ajuta sa eliberezi ceea ce nu mai este bun pentru tine. Dar fara decizii pripite! Sfat: Spune nu temerilor tale.

Leu

Totul se schimba si se transforma in timp, inclusiv relatiile noastre interpersonale. In loc sa te tii de ideea cum au fost cei dragi in aceasta sau acea perioada, accepta versiunea lor reala. Mai mult, unii lei s-ar putea sa se gandeasca la mutarea sau renovarea unui apartament. Totusi, nu te grabi sa te apuci de treaba. Gandeste-te cu atentie la planul tau de actiune. Sfat: Accepta oamenii asa cum sunt.

Fecioara

Activitatea ta aduce destui bani, Fecioara? Este timpul sa nu mai faceti „acte caritabile” (cu exceptia cazului in care sunt acte cu adevarat caritabile), sa va ridicati standardele, sa va amintiti puterea si sa cereti ceea ce meritati. Daca finantele dvs. sunt inca o problema, luati in considerare un loc de munca cu jumatate de norma. Secretul fericirii tale? Investeste-ti timpul si energia in ceea ce iti satisface impulsurile creative si trezeste cantecul sufletului tau. Sfat: Cunoaste-ti valoarea.

Balanta

Universul sfatuieste Balantei mai multe ritualuri care pot fi practicate in timp ce vine Luna Plina. Asadar, noteaza-ti intentiile pe o bucata de hartie si trimite-le in spatiu – vizualizeaza. Preparati-va o ceasca de ceai care va va linisti trupul si sufletul. Curatati zona din jurul tau. Frunza de dafin este o alternativa buna! Stiti ca orice dificultati cu care va confruntati in prezent vor trece in curand. Sfat: odihneste-te putin inainte de urmatoarea ta impingere!

Scorpion

Concentrati-va pe ceea ce functioneaza, nu invers. Scorpioni, amintiti-va ca durerea si suferinta sunt temporare. Unii dintre voi s-ar putea sa fie in pierdere cand vine vorba de relatiile interpersonale. Tacerea nu va rezolva problemele care ar fi putut sa fi aparut recent. Fa-ti o favoare – vorbeste despre lucruri dificile! Sfat: nu trece peste probleme, rezolva-le.

Sagetator

Sagetator, acesta este un timp de speranta si vindecare. Atat de multe se intampla in culise pentru tine. Ai incredere in Univers! Mai mult, perioada de Luna Plina va indeamna sa va reconsiderati relatiile interpersonale. Recunoaste conexiunile care au jucat un rol in povestea vietii tale. Daca te-ai multumit cu minimul, ar putea fi timpul sa ridici stacheta. Sfat: Universul va pregateste ceva interesant!

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. Vesti bune de la astre

Capricorn

Este timpul sa-ti amintesti ca esti stapanul mestesugului tau, Capricorn. Oportunitatile corespunzatoare cresterii sufletului isi vor gasi drumul catre tine. Desigur, acesta nu este un motiv de relaxare. Doar o reamintire ca trebuie sa depui un efort pentru a atinge obiectivul, iar Universul va face restul. Si un mic sfat: vizualizati cel mai bun rezultat posibil. Sfat: Nu va subestimati munca.

Varsator

Accepta locul in care te afli in acest moment in loc sa inoti impotriva curentului. Varsator, da drumul la intrebari si lasa-te de la nevoia de a gasi raspunsuri definitive. Acum nu este momentul pentru cautarea sufletului – toate raspunsurile vor veni la momentul potrivit, putin mai tarziu. Sfat: esti exact acolo unde trebuie sa fii.

Pesti

Daca simti ca cineva incearca in mod deliberat sa te enerveze, probabil ca ai dreptate. Pesti, marcati-va limitele si faceti pasii necesari pentru a face acest lucru. De asemenea, Universul te sfatuieste sa fii mai atent si sa monitorizezi ce si cui spui. Sfat: Protejeaza-ti granitele personale.

Publicitate

Autor