Horoscop zilnic, 7 septembrie 2023. Leul isi poate indeplini toate dorintele

Este o perioada favorabila comunicarii, intalnirilor, calatoriilor scurte.

Berbec

In loc sa te concentrezi pe urmarire, schimba-ti vibratia. Fii aliniat energetic cu ceea cevrei de la ceilalti ceilalti. Ceva ne spune ca realitatea ta fizica se va schimba odata cu tine! Incepeti cu vizualizarea si continuati cu actiunile. Chiar si pasii mici si atenti vor duce mai devreme sau mai tarziu la ceea ce iti doresti! Sfat: nu te opri aici!

Taur

Publicitate

Trezeste in tine spiritul de bucurie si de sarbatoare, Taur! Supune-te ritmului cosmic si lasa fiecare celula a corpului tau sa prinda viata. Cunoasteti totul in jur! Nu ati mai calatorit de mult? Daca da, atunci trebuie sa o remediati cat mai curand posibil! Exploreaza un oras necunoscut! Cine stie ce surprize iti va aduce? Sfat: trezeste-ti spiritul de bucurie si de sarbatoare!

Gemeni

Noua faza a lunii este un moment minunat pentru a-ti face prezenta cunoscuta. In special pentru reprezentantii profesiilor creative. Impartaseste-ti darurile lumii, Gemeni! Da, si inca ceva! Nu lasa pe nimeni sa-ti spuna ca arta ta nu va face profit. Universul este gata sa argumenteze cu asta! Sfat: fa-ti prezenta cunoscuta lumii!

Rac

Luna in descrestere te va ajuta sa-ti schimbi convingerile despre bani. Ganditi-va ce trebuie facut pentru a simti imediat o satisfactie creativa, emotionala, spirituala si financiara? Avand in vedere ca ai o mentalitate puternica de crestere, s-ar putea chiar sa simti nevoia de a te inscrie la unele cursuri educationale. Daca ai timpul si resursele de care ai nevoie pentru a investi in viitorul tau, nu astepta! Sfat: Investeste in tine.

Citeste si articolul :   Sfantul Dumitru si invataturile lui pentru fiecare zodie. Horoscopul romanesc transmis din strabuni

Leu

Algoritmul universului este perfect si functioneaza intotdeauna in favoarea ta. Luati ceea ce se intampla acum drept raspuns la rugaciunile voastre. Un mare da la ceea ce ai cerut in secret puterilor divine! Este timpul sa va reglati frecventa radio interna pentru a recunoaste si sa vizualizati cel mai bun rezultat posibil! Sfat: Dorintele tale vor incepe sa devina realitate in cele mai neasteptate moduri.

Fecioara

Viata nu este doar alb si negru. Fiecare persoana este autorul propriei vieti, isi scrie propria poveste, isi alege culorile. Deci de ce folosesti doar doua culori? Fecioara, paleta este diversa – experimenteaza!

Balanta

Luna plina te-a tinut foarte ocupat, iar acum s-ar putea sa tanjesti singuratate. Ia o pauza din agitatie si fa-ti timp pentru a pleca intr-o calatorie in interiorul tau. Citeste cartea ta preferata, mergi la plimbare, mergi la film – in general, fa ceva care te va ajuta sa te simti in „echilibru” la nivelul sufletului! Sfat: prioritizeaza singuratatea si ingrijirea de sine.

Scorpion

S-ar putea sa va aflati la o rascruce chiar acum si va intrebati daca ar trebui sa alegeti ce este „corect” sau ce este „usor”. Cand aveti indoieli, alegeti intotdeauna primul. Amintiti-va ca legea karmei este intotdeauna la lucru, toate actiunile noastre au consecinte. Vi se poate cere in curand sa impartasiti darurile creative/spirituale cu altii sau cu un public mai larg. Sfat: Fii sincer cu tine insuti.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 9 septembrie 2023. Vesti grozave pentru trei zodii

Sagetator

In acest weekend, probabil ca vei fi coplesit de dorinta de a te „fuziona” pretutindeni. Veti dori sa va descoperiti inima si sufletul fara sa va faceti griji pentru rezultat. Ceea ce este al tau va fi intotdeauna al tau si vei incepe sa intelegi asta la nivelul sufletului. De asemenea, dorinta partenerului tau de a fi alaturi de tine tot timpul este un semn ca este la fel de interesat de viitorul relatiei ca si tine. Sagetatorii singuratici, si voi va trebui sa va asumati riscuri. Daca aveti sentimente pentru cineva, este o idee buna sa-i spuneti. Jocul de ghicitori nu va va ajuta la nimic. Sfat: Nu va fie teama sa va asumati riscuri!

Capricorn

O parte din tine tanjeste dupa nebunie, haos si aventura. Dar celalalta parte vrea siguranta si confort. Acum nu este momentul sa pornim razboi impotriva noastra, Capricornilor. Acum este momentul sa ai incredere in acel „impuls” si sa iesi cu indrazneala din zona ta de confort. Adevarul este ca vor fi zile bune si zile rele in aceasta calatorie pe care urmeaza sa o porniti. Credeti ca vor fi cu siguranta momente mai favorabile. Sfat: Ai incredere in impulsul tau si asuma-ti riscuri.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 19 noiembrie 2021. Capricornul are parte de schimbari la locul de munca

Varsator

Este oficial, Varsator! Te afli in asa-numita epoca de aur! Iti dai prioritate ingrijirii de sine, alimentatiei adecvate, practicii de miscare, cultivarea tacerii si extinderea constiintei tale. Dar iata chestia: cu cat patrundem mai adanc in noi insine, cu atat viziunea noastra devine mai clara. Cu alte cuvinte, uneori ni se pare ca valul este ridicat, ceea ce, la randul sau, poate provoca disconfort grav. Daca acest lucru este adevarat in cazul tau, atunci cel mai probabil exista unele aspecte din viata ta care trebuie lasate in urma. Sfat: esti gata sa-ti iei ramas bun de la trecut si sa mergi inainte!

Pesti

Cand ai facut ultima data ceva pentru prima data? Universul chiar acum te ajuta sa iei de la capat, sa faci ceva nou, sa investesti in auto-dezvoltare. Ai incredere in idei care par sa vina de nicaieri. Mai mult decat atat, vindecarea relatiei tale va fi un subiect major in urmatoarele zile. Fie „iertarea” sa fie cuvantul cheie, Pesti. Elibereaza-te pe tine si pe ceilalti de bagajul karmic al trecutului. Sfat: Invata ceva nou!

Publicitate

Autor