Horoscop zilnic, 8 septembrie 2023. Fecioara intra intr-o noua etapa a vietii

O zi destul de nefavorabila, asociata cu aparitia unor probleme neasteptate, a caror rezolvare va necesita prudenta si retinere.

Berbec

Daca acum zece ani ti s-ar fi spus ca vei realiza tot ce ai acum, cum ai reactiona, Berbec? Ori ai crede ca interlocutorul si-a pierdut mintile, ori ai rade pana scapi. Deci, prin exemplul tau, realizezi ca nimic nu este imposibil. Daca visezi ceva foarte puternic, atunci incepe sa-l vizualizezi. Sfat: Fii deschis fata de ceilalti.

Taur

Publicitate

Viata nu ofera niciodata garantii 100%. Daca exista vreo sansa, trebuie sa o folosesti. Este foarte important sa-ti asculti intuitia, Taur. Credinta in propriile forte face uneori minuni, ea este cea care te conduce la destinatie. Oh, si inca ceva – meriti sa fii iubit pentru ceea ce esti. Sfat: Meriti sa fii iubit pentru ceea ce esti.

Gemeni

Gandeste-te la toate lucrurile, placute sau nu, ca la experiente importante de viata. Este timpul sa dezlantuiti toate comorile din voi. Asculta-ti intuitia, Gemeni, pentru ca nu te insala niciodata. Fa-ti timp sa fii singur cu tine, vei putea sa-ti deschizi ochii la multe probleme nerezolvate.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 9 iulie 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Rac

Trebuie sa-ti amintesti ca pentru tine tu, si numai tu, esti centrul universului. Uneori trebuie sa poti activa un egoism sanatos pentru a-ti atinge obiectivele. Incearca sa nu minti pe nimeni, Rac, in ciuda faptului ca esti bun la asta, aminteste-ti ca toate trucurile revin mereu ca un bumerang. Sfat: Puterea este in adevar.

Leu

Uratorii va vor critica mereu, Lei. Ei vor slabi tot ceea ce este important pentru tine – munca ta, cei dragi, hobby-ul tau. Dar inima ta nu ar trebui sa simta anxietate si entuziasm din aceasta cauza. Fa ceea ce iti aduce placere, nu fii atent la dorintele si opiniile celorlalti. Sfat: o descoperire neasteptata va asteapta in comunicarea cu persoana iubita.

Fecioara

Ei bine, iata dunga alba, Fecioara. Priveste in jurul tau – exista multe oportunitati de crestere. Totusi, nu uitati: nu tot ce straluceste este aur. In loc sa alergi, opreste-te si priveste bine totul. Urmeaza o calatorie lunga si fericita.

Balanta

Balanta, intr-un fel esti acum o vedeta! Gloria ta este deja cu mult inainte, multi oameni din ce in ce mai des incep sa vorbeasca bine despre tine. Continuati in acelasi spirit! Ai fost capabil sa te pregatesti corect pentru spiritul schimbarii, iar acum nu ar trebui sa te abati de la aceasta.  Sfat: Nu ratati ocazia de a dobandi cunostinte noi.

Scorpion

Scorpion, vrei cu disperare schimbare, dar in adancul sufletului inca ti-e frica de ea. Nu-ti fie teama sa ceri ajutor de la cei dragi, acestia sunt mereu gata sa-ti dea o mana de ajutor. Nu poti controla cum si sub ce forma iti sunt indeplinite dorintele. Uneori, distrugerea face parte din creatie.

Sagetator

Orice cadere va fi intotdeauna urmata de o crestere. Aceasta este natura vietii in toate sferele existentei. Deci, priviti dincolo de micile dezamagiri. Risipeste iluziile care te-au impiedicat sa vezi realitatea asa cum este. Esti abia la inceputul calatoriei tale si drumul va fi foarte lung. Sfat: Priveste dincolo de micile dezamagiri.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 17 noiembrie 2021. Vesti bune pentru patru zodii

Capricorn

Sezonul retrograd se va face simtit puternic, Capricorni. Aminteste-ti toata durerea pe care ti-au provocat-o oamenii din trecut, concentreaza-te asupra ei si nu mai lasa tradatorii sa intre in viata ta. Este timpul sa-ti infrunti toate fricile si demonii. Porneste intr-o calatorie in interiorul tau. Sfat: sa nu ai incredere in nimeni.

Varsator

E timpul sa lupti spre excelenta. Trateaza fiecare noua oportunitate ca pe un inceput de crestere, Varsator. Ai puterea, curajul, intelepciunea si vitalitatea necesare pentru a-ti depasi neajunsurile. Lasa „inainte si numai inainte” sa fie motto-ul tau. Esti pe calea succesului.

Pesti

Pesti, sustineti intotdeauna ceea ce credeti. Observati lucrurile valoroase din fiecare experienta pe care o aduce viata. Invata sa te iubesti pentru cine esti, accepta-ti toate ranile, ciudateniile, intelepciunea si, in general, tot ceea ce te face cine esti. Sfat: Invata sa te iubesti asa cum esti.

Publicitate

Autor