Horoscop zilnic, 9 septembrie 2023. Vesti grozave pentru trei zodii

In mod ideal, stati acasa si nu vizitati locuri aglomerate. Cel mai bine este sa dedicati timp purificarii morale: scapare de iluzii, minciuni, manifestari de mandrie.

Berbec

Esti indragostit de viata si de tot ce are de oferit. Esti indragostit de toata gratia si frumusetea care iti insotesc calatoria. Intelegi ca sunt zile bune si sunt zile rele, pentru ca asa e viata. Acum este momentul perfect pentru a va scufunda mai adanc in practicile voastre spirituale.

Taur

Publicitate

Nu-ti fie frica. Nu va fie teama de sentimente puternice, lacrimi abundente, emotii haotice si cuvinte sincere. In adancul sufletului, intelegi deja, Taur, ca aceasta este dragoste si, uneori, poate fi foarte dureroasa. Imbratiseaza toata nebunia si haosul ei, nu-ti fie teama, ai nevoie de ea acum. Sfat: Fii curajos, deschide-ti inima.

Gemeni

Ce te ajuta sa cresti ca persoana? Este timpul sa investesti in tine, Gemeni. Este timpul sa te concentrezi asupra dezvoltarii tale. Pe taramul romantismului, s-ar putea sa descoperi ca esti atras de cineva puternic.  Sfat: intelegeti-va intentiile.

Rac

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 14 ianuarie 2022. Vesti bune de la astre

Luna aceasta trebuie sa spui „da” mai des decat „nu”. Scufunda-te in noile posibilitati pe care ti le ofera viata. Se deschide portalul iubirii, pasiunii si dorintei. O dara alba incepe in ceea ce priveste romantismul si finantele. Pregateste-te sa culegi roadele propriilor tale eforturi, Rac. Toate dorintele tale se vor implini. Sfat: relaxeaza-te si distreaza-te.

Leu

Iata chestia – vei intalni rezistenta si opozitie. Nu toata lumea este pregatita sa va sustina ideile stralucitoare si frumoase in acest moment si este in regula. Stii pentru ce esti aici. Ramaneti la perceptia dvs. asupra situatiei in ciuda dezamagirii temporare. Spune adevarul in orice situatie. Sfat: Spune adevarul in fiecare situatie.

Fecioara

Universul te testeaza, Fecioara, fii atenta. Gandeste-te la actiunile tale, faci greseli repetate acum? Problemele legate de stima de sine pot aparea. Meriti toate lucrurile bune din aceasta lume, asa ca nu mai fii egoist. Nu este nimic in neregula cu egoismul inteligent. Sfat: Nu este nimic in neregula cu egoismul inteligent.

Publicitate

Balanta

Nu totul este perfect in aceasta lume, Balanta, si acesta este de fapt un lucru bun. Cand se intampla lucruri rele, incepem sa ne apreciem mai mult viata si sa o traim la maxim. Sunteti creatorii propriului destin si puteti crea orice miracol. Este timpul sa gasiti bucurie in viata de zi cu zi si sa fiti recunoscatori pentru aceasta. Sfat: Cautati bucurie in lucrurile marunte.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 6 iunie 2022. Norocul este de partea Varsatorului

Scorpion

„In orice haos exista un cosmos, in orice dezordine exista o ordine ascunsa.” Lasa cuvintele lui Carl Jung sa te inspire sa privesti dincolo de zona ta de confort, Scorpion. Evenimentele se desfasoara asa cum sunt, si nu fara motiv. Aveti incredere in planurile dvs. si continuati sa mergeti inainte. Sfat: Iesi din zona ta de confort.

Sagetator

Deci, Sagetator, ai facut cateva greseli. Gandeste-te astfel – fiecare dintre aceste greseli ti-a permis sa inveti lectiile necesare si sa devii cea mai buna versiune a ta care esti astazi. Cand faci urmatorul pas mare, transforma-ti cunostintele in intelepciune. Sfat: iubeste-te pe tine insuti.

Capricorn

Chiar daca vi se pare ca toate proiectele sunt in pauza, de fapt nu este cazul. Continui sa mergi inainte, doar foarte incet. Si asta este bine – este timpul sa va reconsiderati obiectivele si planurile de viata. Nu este nimic in neregula cu schimbarile drastice. Sfat: Totul se intampla pentru binele tau, ai incredere in soarta.

Citeste si articolul :   Horoscop special cu Neti Sandu. Vin bani pentru trei zodii

Varsator

„Imperfectiunea este frumoasa, nebunia este geniu si e mai bine sa fii insuportabil de amuzant decat insuportabil de plictisitor”. Cuvintele cu adevarat grozave ale marii Marilyn Monroe. Accepta-ti toate calitatile, chiar si pe cele pe care anterior le-ai respins in tine. Esti unic, recunoaste-ti ciudatenia si diferenta fata de ceilalti. Sfat: Unicitatea ta este darul tau.

Pesti

Tot ce ai nevoie va veni la tine la momentul potrivit. Ai rabdare cu tine si cu soarta. Planul pe care l-ati conturat pentru dvs. trebuie revizuit. Fii sincer cu tine si cu ceilalti, atunci nu vei pierde nicaieri. Impartaseste-ti sentimentele cu alte persoane, nu-ti suprima emotiile.

Publicitate

Autor