Mihai Voropchievici, horoscop hawaiian. Leii primesc toate darurile vietii. Previziuni pentru toate zodiile

Celebrul numerolog , Mihai Voropchievici, ne prezinta horoscopul hawaian, bazat pe legendele tuturor celor care au colonzizat insulele.

Iata ce spune numerologul:

“In Hawaii, prima zodie este Capricornul.

Capricorn – asimilat cu Capra de Mare. Nativii sunt ambitiosi cu mari sanse de reusita in tot ceea ce isi propun.

Publicitate

Varsator – echivalent Castor. Cautator de adevar. Nativii sunt duioase, open mind, impartasesc oamenilor ideile pe care le au. Sunt foarte sincere. Le place sa invete foarte multe lucruri din domenii diverse.

Pesti – echivalent Doi. Pun amprenta asupra lumii si nu lasa puterea sau banii sa intervina asupra visurilor lui.

Berbec – curciatul. Sunt buni la suflet si nu se sfiesc a-si manifesta sentimentele.

Taur – echivalent porc mistret. Nativii au curaj, sunt integreii, stabili din toate punctele de vedere.

Gemeni – echivalent Ali. Au origini nobili, sunt artisiti si inventatori. Sunt radicali si mereu ocupate, isi doresc numai lucruri valoroase.

Rac – echivalent KA’AONA. Sunt iubitori, tin foarte mult la tot ceea ce ii inconjoara. Devin strangatori dupa a doua perioada de viata.

Leu – echivalent Ku Mask. Este un conducator improtant. Asociat cu persoanele mandre, darnice si cu incredere in oameni. Primesc toate darurile vietii, se bucura de ele si creeaza fericire.

Fecioara – Virgina Pele. Critica si mestesugara. Creativa, inteligenta cu virtuti bine definite. Inimile lor nu sunt usor de cucerit.

Balanta – Echilibrul. Cei nascuti acum detesta nedreptatea si sunt de obicei firi artistice, iubitoare si empatice.

Scorpion – Scorpion. Persoanele nascute in aceasta zodie ar trebui luate in serios, pentru ca stiu ce vorbesc. Detin abilitati psihice, vor sa fie ascultati tot timpul si sa se impuna.

Sagetator – Arcasul. Nativii iubesc natura si sportul in aer liber. Sunt molcomi si impulsivi, dar generosi. Cea mai mare calitate a lor este ca se provoaca mereu intelectual, au un IQ ridicat, pe care si-l intretin cu sah, diverse carti, rezolvarea dilemelor si alte activitati de acest gen, pentru ca fac fata cu brio mai multor informatii din domenii diferite.”

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.