Simona Halep si Toni Iuruc s-au casatorit. Primele imagini

Simona Halep si Toni Iuruc sunt, incepand de astazi, sot si sotie. Au aparut deja primele imagini cu cei doi indragostiti. Petrecerea are loc la clubul Fratelli din Mamaia, al carui patron este chiar nasul de nunta, Dani Caramihai.

Simona Halep si Toni Iuruc , sot si sotie

Simona poarta, de astazi, numele Halep Iuruc.

Publicitate

Tania Halep, mama sportivei, a fost extrem de emotionata inainte de cununia fiicei

Dan Bittman: “Sunt foarte fericit ca voi canta la un asemenea eveniment”

Dan Bittmana marturisit ca se simte onorat sa fie alaturi de Simona Halep si Toni Iuruc in cea mai importanta zi din viata lor. A avut si o urare pentru cei doi proaspeti casatoriti.

“Sunt foarte fericit ca voi canta la un asemenea eveniment. Ma bucur enorm pentru Simona, sper sa aiba copii frumosi, cum sunt si ei. Le doresc numai iubire, ca asta e cea mai importanta. Voi veni sa cant cu Marius Batu, colegul meu, si avem cateva melodii in deschidere”, a declarat Dan Bittman pentru FANATIK.

Citeste si articolul :   ULTIMA ORA: Bilantul zilei de 20 aprilie. Peste 2.000 de persoane s-au vindecat.

Ilie Nastase si partenera sa, Ioana, au ajuns si ei la petrecere. Fostul numar 1 mondial a venit imbracat asa cum a anuntat, intr-o tinuta de general alba, in timp ce Ioana avea o rochie rosie.

“Pe mine nu m-a anuntat nimeni ca nu trebuie sa am telefonul la mine. E aici, dar daca trebuie sa-l las, il las fara nicio problema”, a precizat Ilie Nastase.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.