Doliu in lumea presei din Romania. S-a stins in somn la doar 44 de ani

Doliu in lumea presei din Romania. „Monitorul Expres” din Brasov a anuntat decesul cunoscutului jurnalist Razvan Boaca. Jurnalistul in varsta de 44 de ani a decedat in somn.

”Razvan era ” full package”. Memorie, ochi, scoala, citit. Un om cu principii. Solide si sanatoase. Un ziarist fin care a decis sa se ocupe mai mult de partea tehnica a ziarelor. Si era aici, in redactie, seara de seara, poate cel mai bun tehnoredactor din Brasov. Magician. Si aseara a fost la fel. Parea putin obosit, era singura diferenta fata de seara precedenta. Am lucrat impreuna pana seara tarziu. Am glumit. Am fumat si am discutat ziarul”, scrie Ovidiu Vacaru in necrologul publicat astazi de redactie.

Publicitate

A doua zi, a fost descoperit in pat, fara suflare.

”Incredibil, s-a dus tanarul jurnalist din Brasov, RAZVAN BOACA! S-a dus linistit, in somn, absolut pe neasteptate. 44 de ani si inca atat de multe de facut, de spus, de scris, de tehnoredactat, de iubit, de glumit. Acum, copile, te cert cel mai tare, pentru cea mai proasa gluma a ta, absurda la infinit! Ultima BOACANA! Ma gandesc la tine ca la unul dintre cei mai vii oameni posibili. Domnul sa te aline! Condoleante mamei indurerate dincolo de fire! Maicuta Domnului sa o aline”, scrie Roxana Iordache intr-un mesaj postat pe Facebook.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.