Doliu in lumea presei din Romania. Jurnalista s-a stins din viata la doar 41 de ani

Doliu in lumea presei din Romania! Jurnalista Iuliana Roibu a decedat la varsta de 41 de ani, potrivit unui anunt facut pe pagina acesteia de Facebook de catre familie.

Iuliana Roibu a lasat in urma o familie cu inima zdrobita.  Lumea jurnalistica este in doliu.

„Sunt fericita ca am fost mama, fiica, sora, sotie si prietena. Va multumesc ca ati fost familia mea. Va iubesc!”, a fost mesajul scris de familie pe pagina de Facebook dupa disparitaia Iulianei Roibu.

Jurnalista Iuliana Roibu s-a stins din viata

Publicitate

„Cu demnitatea si discretia pe care i le stiu toti cei care o cunosc, Iuliana a plecat dintre noi. Cei care vor sa o conduca pe ultimul drum o pot face marti, 12 ianuarie, la ora 12, la Cimitirul Bellu. Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca!”, au mentionat rudele jurnalistei.

„Dragii nostri, Cu mare durere in suflet va anuntam ca presedinta Asociatiei Romane pentru Intoleranta la Gluten, un om deosebit, un lider extraordinar si o prietena minunata, doamna Iuliana Roibu Bonoiu, a pierdut lupta cu o boala nemiloasa” a fost mesajul transmis de Asociatia Romana pentru Intoleranta la Gluten.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.