Un condiment care te ajuta sa slabesti si sa normalizezi zaharul din sange

Excesul de zahar este stocat in organism ca si grasime. Cu toate acestea, condimentul pe care il avem majoritatea dintre noi in bucatarie este extrem de benefic pentru eliminarea excesului de zahar din sange.

Pentru a fi mai specific, scortisoara scade nivelul glucozei si reduce cantitatea de glucoza absorbita dupa masa. In plus, imbunatateste sensibilitatea la insulina si previne cresterea in greutate.

Nu multi oameni stiu ca scortisoara a fost folosita pentru proprietatile sale medicinale inca din cele mai vechi timpuri. In Egiptul antic, era de fapt ca un condiment pentru regi.

De ce sa folositi scortisoara?

Pe langa promovarea slabirii sanatoase, scortisoara ofera, de asemenea, o gama larga de beneficii pentru sanatate. Iata cateva dintre ele:

Publicitate

Protejeaza impotriva diabetului

Ajuta la sensibilitatea la insulina

Controleaza glicemia

Efect antibacterian

Efect antifungic

Antioxidant puternic

Proprietati antiinflamatorii

Protejeaza impotriva bolilor de inima

Publicitate

Posibil sa previna cancerul

Desi scortisoara nu arde grasimile direct, stimuleaza pierderea in greutate prin efectul sau puternic de scadere a zaharului din sange. Acesta este motivul pentru care scortisoara este foarte recomandata oricui doreste sa slabeasca.

Citeste si articolul :   Beneficiile cireselor pentru sanatate

Potrivit unui studiu, scortisoara scade cantitatea de glucoza din sange dupa masa. Studiile au descoperit, de asemenea, ca scortisoara scade nivelul de glucoza in repaus alimentar cu pana la 29%.

Prin adaugarea de scortisoara in alimentele zilnice, sensibilitatea la insulina poate fi imbunatatita rapid.

Cel mai important, amintiti-va ca zaharul din sange care nu este utilizat pentru energie este stocat ca grasime, ducand la cresterea in greutate sau la cresterea stocarii grasimii corporale, in principal in jurul zonei abdominale.

Cum se utilizeaza beneficiile scortisoarei pentru pierderea in greutate?

Pentru a profita de beneficiile  scortisoarei pentru pierderea in greutate, trebuie sa includeti in mod regulat acest condiment in dieta dumneavoastra. Scortisoara este delicioasa si se potriveste cu cocktailuri, sucuri, salate de fructe etc.

Publicitate

Autor