Metoda „7 zile – 7 pahare”, care te scapa de grasimea abdominala

A fi supraponderal este o adevarata problema. Are un efect teribil asupra sanatatii si poate provoca o varietate de boli, cum ar fi diabetul si hipertensiunea. Persoanele supraponderale tind sa incerce diete stricte sau chiar liposuctie, crezand ca nu exista nicio alternativa.

Dar exista intotdeauna o cale de iesire si, in acest caz, este mult mai usor decat crezi. De ce nu incerci ceva mai natural si mai eficient? Daca vrei sa slabesti fara sa-ti distrugi  sanatatii, avem vesti minunate pentru tine!

O reteta a unei  bauturi care literalmente face minuni pentru corp. Incepeti in fiecare zi cu acest suc si problema grasimii abdominale va inceta sa va deranjeze. In plus, sucul are un gust incomparabil, iar iar lucrul cel mai bun este ca toate ingredientele sunt usor de gasit in propriul frigider.

Daca obiectivul dvs. este sa va simtiti bine si sa va formati, incercati sa fiti atenti la ceea ce mancati. Limitati-va portiile, alegeti doar alimente sanatoase, mancati mai multe fructe, legume si cereale integrale si eliminati complet dulciurile si zaharul. Si, desigur, includeti suc verde in dieta dvs. pentru a arde grasimile.

Ingrediente:

1 castravete

3 felii de ananas

1 tulpina de telina

1 lingura  frunze de patrunjel

Mod de preparare:

Spalati bine fructele si legumele. Taiati castravetele felii. Tocati telina si patrunjelul in bucati mici. Adaugati toate ingredientele intr-un blender si amestecati.

Bea sucul dimineata pe stomacul gol. Nu adaugati zahar sau indulcitori artificiali. Bea aceasta bautura nu mai tarziu de 15 minute dupa preparare, astfel incat sa nu aiba timp sa-si piarda proprietatile benefice.

Bea-l timp de 7 zile si vei scapa de grasimea abdominala. Rezultatele se vad rapid, iar tu te vei simti mai sanatoasa si mai puternica.

Publicitate

Publicitate

Autor