Doliu in Romania! S-a stins la doar 40 de ani

Doliu in PNL! S-a stins din viata la doar 40 de ani, dupa ce noul coronavirus i-a distrus plamanii. Tiberiu Ciul, in varsta de 40 de ani, a decedat in noaptea de sambata spre duminica dupa ce se infectase cu noul coronavirus, fara a avea alte comorbiditati stiute.

Anuntul a fost facut de PNL Arad:

“Cu multa tristete si durere, ne luam ramas bun de la cel care ne-a fost coleg si prieten, Tiberiu Nicolae Ciul. Tibi a fost colegul care mereu punea suflet in tot ceea ce facea si mereu ne inspira prin actiunile sale. Faptul ca acesta a fost un luptator a demonstrat-o pana in ultima clipa, iar pentru noi, prietenii si colegii, asa vei ramane in amintirea noastra. Transmitem pe aceasta cale sincere condoleante familiei sale si multa putere!

Publicitate

Ramas bun, Tibi! Dumnezeu sa te odihneasca in pace!”, scrie in anuntul postat de PNL Arad pe pagina de Facebook.

Tiberiu Ciul era directorul Societatii de Gospodarire Comunala Arad si a murit dupa mai multe zile in care a fost tratat pentru COVID-19 in spital. Tiberiu Ciul a fost internat in 24 decembrie, dupa ce a fost confirmat infectat cu SARS-CoV-2 si a dezvoltat simptomatologie asociata COVID-19.

Din cate se pare, plamanii lui au fost extrem de afectati, in proportie de 85%, si medicii nu i-au mai putut salva viata.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.