Doliu in Romania. A pierdut lupta cu virusul la 55 de ani

Doliu in Romania. Adrian Apostol, consilierul judetean USR PLUS a fost diagnosticat cu SARS-CoV-2 la inceputul lunii decembrie, si a incetat din viata chiar astazi, 28 decembrie, la varsta de 55 de ani.

Anuntul trist a fost facut de Consiliul Judetean (CJ) Vrancea.

„CJ Vrancea anunta cu regret trecerea la cele vesnice a consilierului ales pe lista Aliatei PNL-USR-PLUS, Adrian Apostol. Moartea fulgeratoare a colegului consilier judetean a venit in mod cu totul neasteptat si a adus tristete in randul tuturor celor care l-au cunoscut.

Conducerea CJ Vrancea transmite condoleante familiei indoliate! Dumnezeu sa-l aiba in paza sa!”,  se mentioneaza in anuntul facut de CJ Vrancea.

Publicitate

“Col de politie (r.) Apostol Adrian, cel care vreme de 27 de ani a slujit cu loialitate, devotament, profesionalism si cinste Politia Romana, un om puternic, bun strateg, cu o vointa de fier, un caracter nobil si o educatie aleasa, s-a stins la Spitalul Judetean Focsani, dupa o lupta crancena si echitabila dusa timp de cateva saptamani cu un dusman nevazut.

Astazi, camaradul nostru a plecat in ultima sa misiune, cea mai grea pentru noi toti, cei ramasi in urma. Suntem alaturi de familia indurerata, iar tie, camarade – odihna vesnica, iertare si neuitare”, a transmis, luni, IPJ Vrancea.

Citeste si articolul :   Doliu in Romania. S-a stins la doar 48 de ani. Virusul nu a iertat-o nici pe ea

Cine a fost Adrian Apostol

Adrian Apostol a fost comisar sef al Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Municipiului Focsani, de unde a iesit la pensie in 2017.

Totodata, amintim ca Apostol a facut parte din Corpul Expertilor la Uniunea Europeana si a participat la cinci misiuni de mentinere a pacii in Kosovo, Bosnia si Hertegovina, Macedonia, Kargazstan si Belgrad.

Adrian Apostol a fost medaliat de ONU si UE si a primit „Ordinul Barbatie si Credinta” din partea Administratiei Prezidentiale, precum si diplome de onoare de la Inspectoratul General al Politiei Romane si Ministerul Afacerilor Interne.

Adrian Apostol a decedat la Spitalul Judetean de Urgenta „Sf. Pantelimon” Focsani, unde era internat de circa trei saptamani, in ultimele zile acesta fiind intubat la Terapie Intensiva.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.