Doliu in presa din Romania. La doar 45 de ani, jurnalistul Liviu Iancu, a plecat in lumea celor drepti

Doliu in presa din Romania. ​Liviu Iancu, jurnalist la Profit.ro si autor al romanului „Xanax”, a decedat luni. ​Liviu avea doar 45 de ani si lucra in presa de peste 20 de ani.  Ziaristul a suferit un infarct in cursul zilei de azi, scrie paginademedia. Si-a petrecut ani lucrand la Mediafax, National, Business Magazin, Capital, unde a scris pe domeniile economic si turism.

„Colegul nostru Liviu Iancu, cel mai cunoscut jurnalist de turism si autor al romanului Xanax, ne-a parasit astazi. Presa pierde un jurnalist extraordinar, cu 20 de ani de experienta intr-un domeniu in care a fost cel mai bun, Profit.ro pierde talentul si umorul celui mai bun scriitor din echipa careia i s-a alaturat din prima zi, in 2015, si un prieten drag. Dumnezeu sa te odihneasca, Liviu!”, a anuntat Profit.ro.

Publicitate

Liiu Iancu este si autorul romanului „Xanax”, in care si-a scris  experientele personale si profesionale. Cartea sa a fost tiparita in peste 10.000 de exemplare.

In urma cu cativa ani, Liviu Iancu a fost operat la inima si i s-a montat un stimulator cardiac. In cartea lui, Xanax, povesteste momentul dificil de atunci si caruia a reusit atunci sa ii supravietuiasca.

Citeste si articolul :   Inapoi la scoala! Data la care s-ar putea deschide scolile. Vestea data de un secretar de stat din Ministerul Educatiei

“Da, s-au schimbat multe. Mi-am dat seama ca, pe cat posibil, vreau sa fac doar ceea ce imi place si sa nu mai pierd vremea cu lucruri care ma enerveaza. Am refuzat un salariu triplu in alta parte doar pentru ca mie imi place Profit.ro, oamenii cu care lucrez si programul de acolo, am refuzat de multe ori sa ma intalnesc cu oameni importanti, care ma sunau din interes, doar pentru ca in ziua aia aveam programata o iesire pe camp cu cainii, ma intalnesc si vorbesc pe cat posibil cu oameni care imi plac si, iata, m-am hotarat sa astern sincer experienta mea intr-o carte care sper sa-i ajute pe unii sa treaca peste momentele grele din viata lor”, spunea Liviu Iancu intr-un interviu.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.