Doliu in PNL. Medicii n-au mai putut face nimic pentru a-i salva viata.

Este doliu in PNL. Fostul primar al orasului Bocsa, a fost gasit fara suflare in aceasta dimineata. Potrivit primelor informatii, Emanuel Danila, in varsta de 57 de ani s-ar fi impuscat cu o arma de vanatoare. La fata locului ai intervenit mai multe echipaje ale politiei.

Cea care la- gasit pe fostul edil este chiar sotia. Femeia a sunat disperata la 112, dar echipajul de pe Ambulanta sosit la fata locului n-a mai putut face nimic pentru a-i salva viata.

Emanuel Danila a fost ales primar al orasului Bocsa in 2020, dar din cauza problemelor de sanatate, a decis sa demisioneze in luna martie.

Anuntul trist a fost facut de Ion Marcel Vela. Presedintele PNL Caras Severin a spus ca gestul “tragic si disperat” al Emanuel Danila ar fi fost “generat de o depresie post Covid, din cauza careia a si demisionat din functia de primar”.

Publicitate

Publicitate

“Camaradul nostru, Emanuel Danila, Manu de la Bocsa, astazi s-a ridicat la Cer prin vointa lui. Este un gest tragic si disperat, intr-o luna a durerii si a patimilor, generat de o depresie post Covid, din cauza careia a si demisionat din functia de Primar.

Citeste si articolul :   Doliu in Biserica Ortodoxa Romana! S-a stins la doar 39 de ani

Era un om bun si harnic, un coleg sincer si devotat, un spirit liber si un rebel frumos. Condoleante familiei indurereate, alaturi de care noi, Filiala PNL Caras-Severin, vom fi mereu! Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!”, este mesajul transmis de Ion Marcel Vela, presedintele PNL Caras-Severin.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.