Sfarsit crunt pentru un barbat din Gorj. A intrat in soc anafilactic dupa ce a fost atacat de albine

Sfarsit crunt pentru un barbat din Gorj. Acesta a intrat in soc anafilactic dupa ce a fost intepat de albinele pe cere le ingrijea. La fata locului au intervenit trei echipe de salvatori care l-au resuscitat minute in sir, dar n-au reusit sa-l readuca la viata.

Tragedia crunta s-a petrecut in comuna Dragutesti, din Gorj. Barbatul, in varsta de 64 de ani, avea grija de stupii aflati in gradina.

“Avea multi stupi?

Are, are… in jur de 18.

In timp ce se afla printre stupi, barbatul a fost intepat de mai multe albine. A vrut sa se intoarca in curte, dar s-a prabusit pe alee, inert. Intrase deja in soc anafilactic.

Il muscara albinele.

Stiti daca avea costum de protectie pe el?

Avea, avea, nu intra fara costum, dar nu stiu cum s-a intamplat.”

Barbatul atacat de albine nu a mai putut fi salvat

Doua echipaje de la Ambulanta si unul SMURD au ajuns la fata locului si au incercat sa-l salveze pe barbat.

Citeste si articolul :   Nelu Tataru, anunt de ultima ora: Trecem din nou in starea de urgenta?

“S-a intervenit pentru resuscitarea barbatului si s-a solicitat un medic la fata locului. Din pacate, in ciuda eforturilor depuse atat de catre echipajul SMURD, cat si de echipajele din cadrul Serviciului de Ambulanta, nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe barbat”, a declarat Florin Chisim – purtator de cuvant ISU Gorj.

O ancheta a fost deschisa si de politistii din Gorj. Criminalistii au facut verificari la fata locului si urmeaza sa stabileasca ce s-a intamplat exact cu barbatul.

Autor