Doliu in cinematografia internationala. S-a mai stins o legenda a filmului

Doliu in cinematografia internationala! Celebra actrita din seria James Bond: A View to a Kill, Tanya Roberts a decedat la varsta de 65 de ani. Actrita Tanya Roberts a jucat un rol important intr-unul din filmele cu James Bond dar si in alte filme de la Hollywood.

Roberts a interpretat-o ​​pe Stacey Sutton in „A View to a Kill”, ultimul film al lui Roger Moore in 007.

Tanya Roberts, actrita cunoscuta cel mai bine pentru rolul din A View to a Kill si Midge Pinciotti in emisiunea That ’70’s , a murit. Avea 65 de ani.

Actrita si-a luat cainii la plimbare in ajunul Craciunului si s-a prabusit la intoarcerea acasa, a declarat reprezentantul sau pentru TMZ . Ea a fost pusa pe un ventilator dupa ce a fost internata, dar nu si-a revenit niciodata. TMZ relateaza ca Roberts nu era bolnava in zilele care au precedat moartea ei.

Nascuta Victoria Leigh Blum, Roberts a avut o cariera de model si a aparut in reclame de televiziune inainte de a se apuca de actorie in 1975 cu filmul de groaza Forced Entry . A avut o serie de roluri, inclusiv comedia Racquet din 1977 si epopeea fantezica din 1982 The Beastmaster .

Cel mai notabil rol al lui Roberts in filmul major a fost in filmul din 1985 A View to a Kill. Filmul, care a fost ultimul cu Roger Moore in rolul lui 007, Tanya Roberts a jucat rolul lui Stacey Sutton, un geolog american care devine tinta personajului raufacator Max Zorin, interpretat de Christopher Walken.

https://youtu.be/-DNmARLBPLI

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.