Glovo lanseaza un serviciu de livrari nelimitate, in baza unui abonament

Glovo lanseaza un serviciu ce ofera utilizatorilor livrari nelimitate, in baza unui abonament lunar de 29,99 lei, disponibil in cele 29 de orase din tara in care compania opereaza.

Abonarea la Glovo Prime se poate face exclusiv din aplicatie, in sectiunea „Contul meu”, din profilul personal de utilizator sau din ecranul de finalizare a unei comenzi.

Odata activat, abonamentul este functional pe intreg teritoriul Romaniei.

Clientii Glovo Prime beneficiaza prin aceasta noua functionalitate de promotii concepute exclusiv pentru ei de la restaurantele partenere, precum si de livrari nelimitate pentru toate celelalte categorii: farmacie, alcool si tutun sau cadouri.

Publicitate

Abonamentul Glovo Prime nu acopera livrarile comenzilor efectuate in sectiunea „Orice” sau „Curier express”.

„Cel mai mare beneficiu pentru utilizatorii abonamentului Glovo Prime este numarul de livrari, care devine nelimitat prin aceasta noua optiune. Pentru mai putin de 30 de lei pe luna, poti beneficia de un numar nelimitat de livrari de la partenerii Glovo, acestea fiind usor de identificat dintr-o lista de restaurante atent selectionate, marcate cu logo-ul GLOVOPRIME, dar si de oferte speciale dedicate exclusiv abonatilor Glovo Prime”, a declarat Victor Racariu, General Manager Glovo Romania.

Comanda minima pentru care se poate beneficia de livrare gratuita prin Glovo Prime este de 45 de lei pentru restaurante si 150 de lei pentru cosul de cumparaturi de la supermarket, aceste sume aflandu-se sub valorile medii ale comenzilor prin Glovo.

Cei care doresc sa se aboneze la Glovo Prime o pot face intrand in meniul de utilizator din aplicatie sau la finalizarea comenzii daca aceasta depaseste pragurile de mai sus. Valabilitatea abonamentului Glovo Prime este lunara si incepe din momentul efectuarii platii aferente lunii respective, pana in aceeasi zi din luna urmatoare exclusiv, abonamentul prelungindu-se automat.
Durata unui abonament este de 1 an, acesta prelungindu-se automat daca clientul nu se dezaboneaza. Nu exista nicio restrictie pentru renuntarea la acesta, abonamentul putand fi anulat oricand, cu conditia sa fie cu minimum doua zile lucratoare inainte de ziua urmatoarei reinnoiri.

In 2 ani de activitate a Glovo in Romania, au fost comandate peste 16,3 milioane de produse de la cei 1.500 de parteneri activi, restaurantele, supermarketul si curierul rapid fiind cele mai solicitate categorii in aplicatie. Aplicatia a fost descarcata de 1,7 milioane de ori, iar romanii au comandat aproape 2 milioane de burgeri, 650.000 de shaorme, 680.000 de portii de cartofi si 520.000 de pizze.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.