ULTIMA ORA: Raed Arafat a facut anuntul. Cand va fi varful epidemiei cu noul virus

Potrivit lui Raed Arafat, in comunitatea stiitifica aparut teoria conform careia varful epidemiei  va fi in perioada Pastelui, iar apoi va fi inregistrata o scadere ca intensitate.

De asemenea, seful DSU, avertizeaza ca odata cu inceperea sezonului rece, epidemia ar putea reveni.

„Sunt pareri si pareri in comunitatea stiintifica. Una dintre opinii arata ca varful epidemiei va fi in perioada Pastelui si ulterior va incepe un val de scadere, dar nu este nicio garantie ca in noiembrie, odata cu lasarea frigului, nu va reveni. Este o teorie stiintifica si poate fi verificata doar asteptand perioada Pastelui si ulterior”, a declarat Raed Arafat, la Antena 3.

Publicitate

Oficialii au lansat apelul pentru romanii aflati in zonele de risc sa faca tot posibilul sa nu revina de Paste in tara, pentru a nu ii pune in pericol fix pe cei dragi.

Publicitate

Romania nu s-a mai confruntat cu o asemenea situatie pana acum, iar isteria care a cuprins intreaga lume in legatura cu infectarea cu noul virus ne poate afecta la nivel de tara serios.

Citeste si articolul :   Record absolut al persoanelor decedate din cauza COVID-19 in ultimele 24 de ore

Toate masurile mentionate se aplica pana pe 31 martie, cu posibilitatea prelungirii perioadei, scrie doctorulzilei.ro

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.