Veste trista, din pacate. Carmen, fata de 18 ani care a disparut la Baia Mare in urma cu patru zile, a fost gasita fara suflare. Cine este suspectul

Andreea Carmen Tataran, fata de 18 ani care a disparut la Baia Mare in urma cu patru zile, a fost gasita moarta. Iubitul tinerei a fost prins de politie la vama Petea, in timp ce incerca sa iasa din tara.

Andreea Carmen Tataran, care a disparut joi, 5 martie, a fost gasita moarta.

“In data de 9 martie a fost deschis dosar penal de cercetare pentru infractiunea de omor fata de o persoana de 21 de ani. In cauza probe rezonabile ca omorul s-au petrecut in data de 5 martie”, a transmis Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures.

Cadavrul a fost gasit pe raza localitatii Dorolt, jud Satu Mare.

Publicitate

Intre timp, iubitul fetei a fost prins in Vama Petea. Tanarul de 21 de ani a fost retinut de politisti noaptea trecuta, in timp ce incerca sa iasa din tara.

Baiatul este suspect in acest caz.

Publicitate

Carmen Tataran a plecat de acasa si nu s-a mai intors

Carmen a disparut de acasa in urma cu patru zile.

Citeste si articolul :   Ce se poate intampla dupa prima doza de vaccin. Anuntul specialistilor

Fata de 18 ani a plecat de acasa si nu s-a mai intors.

Tanara, originara din Satu Mare, locuia cu chirie intr-o garsoniera din Baia Mare, aceasta fiind eleva a Colegiului Mihai Eminescu.

Ultima data, tanara a fost vazuta pe strada Vlad Tepes din municipiu.

Familia a anuntat Politia, astfel ca politia a demarat de indata operatiunile de cautare a fetei, scrie observator.tv.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.