Mircea Bravo e in doliu. A decedat Nea’ Sandu, indragitul bunic

Mircea Bravo e in doliu. Nea’ Sandu, bunicul simpatic din videoclipurile lui Mircea Bravo, a incetat din viata. Vestea trista a fost data chiar de catre Mircea. Acesta l-a indragit enorm pe Nea’ Sandu, pe numele sau real Alexandru Moldovan.

Nea’ Sandu a incetat din viata la varsta de 80 de ani

Mircea Bravo a facut anuntul trist pe contul sau de Facebook. Sandu Moldovan, unul dintre colaboratorii lui Mircea Bravo care juca rolurile bunicului de la tara a decedat, miercuri, 10 martie, la varsta de 80 de ani.

“DRUM LIN, DOMNU’ SANDU!

Ne pare rau sa va anuntam ca domnul Sandu a murit aseara la varsta de 80 de ani. Tot timpul era pus pe glume si credem ca si-ar dori si acum sa fim veseli si sa ne bucuram de clipurile in care a jucat. Odihneasca-se in pace!”, este mesajul postat de Mircea Bravo pe pagina de Facebook.

“Va multumim mult pentru mesaje si o sa facem ca tanti Lenuta sa vada toata sustinerea pe care i-o oferiti.”, a fost raspunsul la zecile de mii de comentarii.

Citeste si articolul :   Cutremur devastator in Haiti. Sunt peste 300 de decedati

“Dumnezeu sa l odihneasca!
Minunat ca si a descoperit talentul actoricesc, si a fost/este atat dE iubit de noi! Toti suntem pamant si ne vom intoarce in pamant. Este minunat ce bucurii a lasat prin proiectele tale!

O, ce rau imi pare! Era tare simpatic si activ pentru varsta lui. Imi pare rau si de sotia dansului, ca nu-l mai are aproape… Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa aduca alinare familiei!

Erau ca sarea si piperul el si bunica. Drum lin. S-a dus in alta imparatie cu glumele la el.”, sunt doar cateva dintre comentariile fanilor.

Autor