Ingropa un ou crud in gradina si afla ce se poate intampla cateva zile mai tarziu – este de necrezut

Iti doresti sa ai plante sanatoase, frumoase si bine ingrijite in gradina – atunci, ingropati un ou crud in pamantul din gradina.

Un ou crud? Da, sigur! Nu ati auzit niciodata de acest truc ingenios? Deci, pentru cineva caruia ii place sa lucreze des in gradina si care stie exactce isi doreste trebuie sa cunoasca si faptul ca: solul bun este extrem de important. Solul ar trebui sa fie bogat in substante nutritive. In curand plantele tale vor creste mai repede.

Produse chimice si produse scumpe

De ce sa cheltuiti multi bani si sa daunati mediului inconjurator atunci cand se poate face in mod natural? Desigur, exista „solutia chimica-imediata” din supermarket, dar exista multe trucuri simple care pot fi folosite pentru a va creste in mod natural plantele si florile la fel de frumoase si sanatoase. Oul este un adevarat impuls in nutrienti, in mod durabil si natural.

Oul

In primul rand: de ce ou? Ouale de pui crude contin o multime de vitamine (toate cu exceptia vitaminei C). Nici B12 nu este neglijat: aproximativ 40% din necesarul zilnic este acoperit daca mananci un ou mare. Apropo: dieta puilor joaca un rol imens in ceea ce priveste continutul de nutrienti. Daca puii mananca plante proaspete in plus fata de cereale, continutul de nutrienti se dubleaza sau se tripleaza. Deci nu merita sa cumperi oua ieftine. In afara de beneficiile consumului de oua, ouale de pui sunt bogate in minerale, macro si micronutrienti.

Trucul ingenios

Pur si simplu, ouale – in special coaja, contin o cantitate enorma de minerale. Acestea sunt eliberate in sol si imbogatesc enorm continutul de nutrienti. Cand va pregatiti ghiveciul de flori, puneti pur si simplu un ou de pui crud in partea inferioara. Acoperiti totul complet cu sol, ca de obicei. Acest lucru se datoreaza faptului ca oul se va transforma in compost in timp. Astfel incepe ciclul nutrientilor. Un ingrasamant natural pentru solul tau!

Citeste si articolul :   Un astrolog celebru in toata lumea spune care sunt zodiile cu mare noroc in lunile urmatoare

1 ou contine urmatoarele minerale:

Sodiu: 70 mg

Potasiu: 79 mg

Calciu: 30 mg

Magneziu: 6 mg

Fosfor: 110 mg

Sulf: 85 mg

Clorura: 90 mg

Fier: 1.000 ug

Zinc: 650 ug

Cupru: 30 ug

Mangan: 15 ug

Fluorura: 55 ug

Iodura: 5 ug

Asadar, data viitoare cand aveti oua in plus si va doriti, de asemenea, sa aveti o recolta frumoasa si bogata in gradina, trebuie doar sa puneti in pamant 1 ou si sa va bucurati de rezultatele ce vor urma.

Publicitate

Autor

Autor: Camelia Patru

Camelia este editor al ziarului online http://fabricatinromania.info, cu o experienta de peste 8 ani în managementul proiectelor și o mare pasiune pentru lumea dulciurilor, patiserie și stilul de viata sănătos.