Doliu in lumea artistica din Romania. S-a stins din viata la 63 de ani.

Doliu in lumea artistica din Romania. Lucian Ionescu, celebrul impresar a pierdut lupta cu virusul. Din cauza complicatiilor survenite, acesta a decedat la varsta de 63 de ani. Barbatul se afla internat in stare foarte grava la Spitalul Clinic ‘Dr. I. Cantacuzino’, din Bucuresti, dupa ce contractase virusul. Medicii au depus eforturi mari pentru a-l salva, dar in zadar.

Lucian Ionescu avea o greutate peste cea normala si diabet, iar virusul a facut imposivila salvarea sa.

Anuntul decesului a fost facut de catre fiul sau, pe contul de Facebook al impresarului.

„Buna ziua si sarbatori fericite. Acesta nu este Lucian ci este fiul sau. As vrea sa va spun ca tatal meu Lucian a murit. Era un om foarte sfant si cu siguranta a ajuns la Dumnezeu Cel Mare si Sfant. As vrea sa va rog sa va rugati pentru sufletul sau daca se poate. Din nou sarbatori fericite si o zi buna”, a fost mesajul fiului lui Lucian Ionescu.

Citeste si articolul :   ULTIMA ORA! Anuntul Ministrului Muncii: "Pensiile ar putea fi platite in avans cu cateva luni"

Si fiica impresarului a transmis un mesaj emotionant.

„Vreau doar sa stii ca esti in sufletul meu si ca o sa te iubesc toata viata mea! Dumnezeu sa te primeasca in ceruri acolo unde iti este locul! Dumnezeu sa te ierte tata! Sufletul meu si inima mea ! Doare atat de tare incat efectiv nu stiu ce sa fac sa te aduc inapoi!”, a transmis Anne-Marie.

Lucian Ionescu a fost impresarul mai multor vedete din Romania printre care Elena Carstea, Andreea Balan, Andra sau trupele Candy si Krypton.

Autor