Medicul Radu Zamfir trece prin momente grele. Tatal sau a fost internat la ATI

Eroul din Apuseni, medicul Radu Zamfir trece prin momente grele. Cunoscutul doctor a trebuit sa-si opereze propriul tata, pe Mihai Zamfir.  Barbatul a fost operat in urma unei peritonite perforate.  Mihai Zamfir a fost infectat si cu covid-19.

Tatal medicului fusese la spital pentru un control de rutina. Lucrurile s-au complicat si a ajuns pe masa de operatie.

Mihai Zamfir a stat la terapie intensiva timp de o saptamana si a trecut prin momente cumplite. Inainte de operatie a fost testat pentru COVID-19, iar rezultatul a fost pozitiv.

Barbatul, in varsta de 78 de ani, a  fost operat de urgenta de peritonita perforata. La operatie a perticipat si fiul sau, medicul Radu Zamfir iar operatia a trebuit facuta la un alt spital decat cel la care lucreaza.

Publicitate

Eroul din Apuseni a declarat ca, pentru el, cea mai mare dorinta a fost sa-si aiba tatal alaturi de sarbatori.

“Viata ne-a adus in ipostaza asta, o complicatie care s-a intamplat sa fie chirurgicala. Mi-am luat inima in dinti si l-am operat, trebuia sa il facem bine. Trebuie sa te detasezi, sa tratezi leziunea, sa-l privesti cat se poate ca pe un pacient.”, a spus Radu Zamfir.

Citeste si articolul :   Stare de Alerta dupa 15 mai? Ce se intampla cu ordonantele militare

Radu Zamfir a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” Bucuresti in 1998, cu media generala de promovare a anilor de studii 9,63 si media la examenul de licenta 10.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.