Horoscop zilnic, 17 septembrie 2021. Ziua va trece cu calm pentru Gemeni

Berbec

Este posibila exacerbarea iritabilitatii si neatentiei, exista riscul de raceli. Toate bolile provin din stres si instabilitate a sistemului nervos. Pentru a activa apararea corpului, faceti exercitii sau chiar si o plimbare in aer curat.

Taur

Taur, dedica ziua completarii a ceea ce ai inceput. Completati problemele minore acumulate si obligatiile neindeplinite. Fiti mai retinuti, nu criticati si nu lasati observatii caustice despre ceilalti, acest lucru va poate distruge relatiile. Fii mai loial fata de copii, nu fi nervos sau intolerant fata de ei.

Publicitate

Gemeni

Ziua va trece cu calm si va fi plina de armonie in toate. Astazi este un moment bun pentru a incheia oferte, a intalni companii mari si a forma noi aliante. Calatoriile de afaceri si de divertisment vor avea un succes deosebit. Intalnirile romantice si intoarcerile neasteptate ale soartei in viata personala nu sunt excluse.

Rac

Rac, astazi dedica-te activitatilor care necesita participarea ta activa, ai suficienta energie. Determinarea si perseverenta dvs. va vor ajuta sa va atingeti obiectivul. Daca nu va linistiti energia, aceasta nu va va da pace si va va sparge din interior, asa ca gasiti o utilizare pentru ea. Dar nu va lasati purtati de dorinte care va pot aduce necazuri.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 2 martie 2021. Astrele prezic consolidarea pozitiei financiare

Leu

Nu puneti in asteptare problemele de sanatate si respectati cu strictete recomandarile medicilor. Astazi este posibil sa simtiti dureri de cap, dureri articulare. Puteti prinde chiar si o boala infectioasa. Este mai bine sa nu va expuneti la pericol si sa urmati toate masurile preventive.

Fecioara

Fecioara, incearca sa gasesti un echilibru in relatiile tale cu oamenii, incearca sa nu-i sperii cu o determinare excesiva, dar, in acelasi timp, sa nu fii prea nesigur. Acordurile pot aparea acasa, asa ca incercati sa iesiti pe teritoriul neutru pentru seara: in parc, la teatru, la o cafenea. Acest lucru va va ajuta sa evitati luptele inutile.

Publicitate

Balanta

Soarta promite succesul Balantei. Pur si simplu nu luati mai mult decat puteti face si nu va bazati prea mult pe parteneri, exista riscul de a supraestima punctele lor forte si apoi de a rasturna imperfectiunile altor persoane.

Scorpion

Astazi, Scorpionii nu vor avea nevoie de prea mult efort pentru a merge mai departe. Fara tulburari emotionale sau anxietate inutila. Problemele pot aparea numai acolo unde sunteti prea ambitios si va grabiti. Luati-va timp si finalizati pe rand toate sarcinile, stabilirea prioritatilor va ajuta la rezolvarea situatiilor dificile.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 12 mai 2022. Balanta trebuie sa invete sa traiasca in prezent

Sagetator

Sagetator faceti gimnastica usoara pentru a preveni imbolavirea. Daca durerea se intensifica, solicitati asistenta medicala. Acordati mai multa atentie sanatatii si masurilor de prevenire.

Capricorn

Capricorni, dedicati aceasta zi odihnei si umpleti-va cu energie noua. Abtineti-va de la cumparaturi astazi, este posibil sa va pierdeti pur si simplu timpul si banii, puteti fi inselati. Fii atent la starea stomacului tau, nu consuma alimente grase si alcool. Petreceti mai mult timp in aer liber.

Varsator

Astazi, Varsatorul se poate confrunta cu discordii in familie, sunt posibile necazuri si conflicte minore. Copiii tai sunt mult mai capabili decat crezi, ar trebui sa inveti ceva de la ei. Cel mai probabil va trebui sa fii puternic si sa arati compasiune fata de cei dragi.

Pesti

Pestii pot fi raniti de schimbarile generale, viata ta poate deveni putin mai dificila. Dar nu disperati, dupa-amiaza veti avea ocazia sa imbunatatiti cursul afacerilor si chiar sa ajungeti la succes. Fii atent la situatia ta financiara si la cresterea veniturilor, nu pierde timpul dovedindu-ti nevinovatia si impunandu-ti opinia. Trebuie sa fii mai retinut in impulsurile tale pentru a te etala.

Autor