Horoscop cu Neti Sandu, marti, 23 iunie 2020. Vine clipa fericirii pentru doua zodii. Destinul le intoarce binele facut

Horoscop cu Neti Sandu. Afla ce se intampla cu zodia ta astazi.

HOROSCOP 23 IUNIE 2020 BERBEC

Poate angajati o firma care sa va lucreze ceva pe-acasa, in curte, sa va construiasca un garaj, un atelier, un beci. E posibil sa apara cineva care sa va aprinda imaginatia si sa va faceti planuri de viata in doi, pentru ca nu vreti sa ratati sansa de a fi fericiti.

HOROSCOP 23 IUNIE 2020 TAUR

Publicitate

O sa va faceti timp si pentru nepoti, pentru copiii din familia largita care se pot juca impreuna sau sa practice un sport de echipa. O sa mai dati niste bani, probabil, ca sa incheiati o situatie scolara, poate-i indrumati si pe copii spre un club scolar, profesional, sa-si cultive niste aptitudini.

HOROSCOP 23 IUNIE 2020 GEMENI

E cineva care-si face curaj sa se intoarca si sa va continuati relatia sentimentala pentru ca se poate. Incep sa vina spre voi banii pe care-i asteptati de multa vreme si daca sunt din cei imprumutati altcuiva o sa va mai ganditi de doua ori inainte de a le mai da acelor oameni data viitoare.

Citeste si articolul :   Aceste doua perechi de semne zodiacale dovedesc ca iubirea eterna nu este un mit

HOROSCOP 23 IUNIE 2020 RAC

O sa rectificati niste acte pana sa aveti toate semnaturile ca sa puteti face achizitii, sa luati un credit, sa va cumparati o casa. Sunteti pe punctul de a semna un contract si trebuie sa fiti foarte atenti cu fiecare paragraf sa nu va treziti ca sunt si lucruri cu care nu sunteti de acord.

HOROSCOP 23 IUNIE 2020 LEU

Poate vine rezultatul unor analize medicale si o sa va inzdraveniti daca o sa urmati tratamentul prescris. Se poate sa primiti un ajutor substantial din partea cuiva apropiat si sa rezolvati o problema legata de familie si poate una medicala.

Publicitate

HOROSCOP 23 IUNIE 2020 FECIOARA

Or sa va fie apreciate niste produse, o sa le puteti vinde si sa strangeti niste bani. Poate va trebui sa amanati niste demersuri, o lucrare de echipa, pentru ca apar niste probleme. Unii vor absenta si n-o sa aveti prea mult spor.

HOROSCOP 23 IUNIE 2020 BALANTA

Citeste si articolul :   Sfatul zilei de duminica, 6 decembrie. Destinul intoarce binele facut

O sa puteti da un examen, din nou, sau sa faceti o contestatie si sa va luptati pentru un scor mai bun, mai mare. O sa fie nevoie sa acordati o si mai mare atentie unor acte, ca sa va puteti deplasa, ori sa faceti niste investitii, sa aveti un statut clar, sa fie stabilitate.

HOROSCOP 23 IUNIE 2020 SCORPION

Se pare ca o sa legalizati o situatie, ca o sa rezolvati, in sfarsit, probleme mai vechi si o sa va restartati, sa incepeti proiecte noi. Poate vi s-a aprobat o amanare a biletelor de vacanta, sa plecati in alta perioada decat cea in care hotaraserati initial si o sa incepeti pregatirile.

HOROSCOP 23 IUNIE 2020 SAGETATOR

O sa va puteti recupera banii de care aveti nevoie si o sa-i folositi pentru o vacanta sau puneti deoparte pentru o nunta. E momentul sa mai luati cate ceva nou pentru casa si sa amenajati si un teren, un spatiu de joaca, de sport, de relaxare pentru familie si prieteni.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 28 aprilie 2023. Imbratiseaza-ti trecutul, dar nu trai in el

Citeste mai multe pe Stirileprotv

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.