Horoscop zilnic, 25 august 2023. Capricornul trebuie sa isi urmeze intuitia

Ziua creeaza conditii excelente pentru orice munca minutioasa care necesita o abordare atenta si serioasa. Daca amanati o serie de sarcini de rutina necesare de mult timp, este timpul sa va intoarceti la ele. Acelasi lucru este valabil si pentru hobby-urile tale – nu fi lenes si apuca-te de treaba. Absolut toate domeniile de activitate financiara, daca esti atent, vor beneficia.

Berbec

E oficial, Berbec! Universul este cu siguranta de partea ta si totul in jurul tau iti semnaleaza acest lucru. Viata face tot posibilul pentru ca tu sa cresti si sa devii cea mai magnifica versiune a ta. Asadar, accepta provocarile cu calm, pentru ca ele contin toate oportunitatile valoroase de a-ti creste nivelul! Nu te indoi ca te-ai nascut pentru lucruri marete. Sfat: incercarile si provocarile va ajuta sa va imbunatatiti, amintiti-va acest lucru.

Taur

Publicitate

A fost o calatorie lunga si singura, Taur. Un mod lung si singuratic de a intalni partile din umbra ale sufletului, de a le cunoaste indeaproape. Un test dificil pentru orice persoana. Dar ai reusit sa treci peste toate si sa-ti transformi durerea in intelepciune. Acum Universul vrea sa stii ca ce e mai rau a trecut. Este timpul sa redam luminozitatea si stralucirea povestii. Aminteste-ti ca lumea este mereu de partea ta, chiar daca momentul pare diferit. Curcubeul care se ascunde in spatele norilor va aparea in curand!

Gemeni

Ei spun ca perfectiunea nu exista. Dar s-a intamplat sa vizitezi paradisul de pe Pamant , sa experimentezi cele mai puternice emotii, intimitate si fericire reala, Gemeni. Nu uita de asta, chiar daca totul este in trecut. Acest lucru va ajuta la transformarea vietii gri de zi cu zi intr-o realitate care trezeste cantecul sufletului tau si iti aminteste de fericirea fiecarui moment. Este timpul sa multumesti Universului pentru binele care se toarna atat de generos in ceasca ta. Esti ajutat in fiecare zi sa devii cea mai indrazneata si mai stralucitoare versiune a ta. Adu-ti si tu contributia! Acest lucru va va ajuta cu siguranta talentele. Sfat: Dezlantuirea creativitatii este o parte integranta a vietii tale!

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 24 octombrie 2020. Sfatul zilei pentru toate semnele zodiacale

Rac

Innoieste-ti juramintele de iubire de sine , Rac. Promite sa fii bland si bun cu tine, deoarece intelegi deja ca a-ti sacrifica nevoile pentru alti oameni nu este iubire. Acest capitol al vietii tale este despre stabilirea regulilor de baza ale vietii. Este despre a fi sincer cu ceilalti in privinta propriilor limite. Ce este permis altora si ce este strict interzis. Autorul Brené Brown a spus: „Curajul de a stabili limite este curajul de a ne iubi pe noi insine, chiar daca riscam sa-i dezamagim pe altii”. Fa din aceste cuvinte motto-ul tau in viitorul apropiat.

Leu

Stii exact ce vrei sa faci in fiecare moment al vietii tale. Si daca te asculti pe tine insuti, primesti feedback imediat din partea Universului. Acest lucru este cat se poate de aproape de nirvana si daca esti gata sa asculti vocea interioara, vei experimenta asta in zilele urmatoare. Luna Noua din zodia ta te invita sa cedezi in fata misteriosului proces al creatiei. Nasterea este o opera de arta frumoasa care asteapta cu nerabdare sa-ti lasi deoparte frica de judecata. Sunteti in prim-plan, Lei, luati decizii, creati si schimbati realitatea! Sfat: Energia protagonistului fierbe in tine – profita la maximum de ea!

Fecioara

Mantra pentru urmatoarele cateva saptamani este simpla: nu presupune, intreaba. Iti va fi usor sa-ti imaginezi ce e mai rau – iti va fi greu sa deosebesti realitatea de o proiectie inspaimantatoare a trecutului. In aceste circumstante, cel mai bine este sa practicati principiul observarii a ceea ce se intampla. Chiar daca ceea ce se intampla este propria ta viata! Cand vine vorba de alti oameni, abordati conversatia dintr-o pozitie de neutralitate. Vorbeste despre lucruri importante si cere ca nevoile tale sa fie satisfacute, dar nu intra intr-o confruntare. Si fii sincera, Fecioara. Mereu. Sfat: Fii atent, nu cauta conflicte.

Balanta

Dar ce inseamna cu adevarat iubirea de sine, Balanta? Cum te manifesti, zi de zi, luna de luna? Incepeti prin a va recunoaste conflictul interior. Conflictul dintre cine esti si cine crezi ca trebuie sa fii pentru a supravietui. Si apoi, cand ati scapat de „ar trebui”, aduceti la masa darul acceptarii. Auzit la conferinta spatiala: Nu trebuie sa ramaneti la scenariul transmis de generatiile anterioare. Sfat: Luati in considerare ce inseamna cu adevarat iubirea de sine.

Scorpion

„Harul inseamna ca toate greselile tale acum servesc unui scop, nu rusinii”. Un alt citat grozav de la autorul bestseller si vorbitor motivational Brené Brown la care sa te gandesti la inceputul zilei. Acesta este reamintirea ta ca totul se intampla pentru tine. Pentru bine, chiar si cand vine vorba de distrugere. Practicand tacerea, vei putea intelege cauzele principale ale problemelor cu care te confrunti in acest moment. Asadar, Scorpioni, transformati-va cunostintele in intelepciune si luati o inghititura de curaj. Sunteti gata sa puneti aceste schimbari in actiune! Esti gata sa treci de nivel si sa te dovedesti ca esti cea mai buna versiune a ta! Sfat: inca iti lipseste curajul sa faci un mare salt inainte.

Sagetator

Daca spunem ca stelele de pe cerul noptii au conspirat pentru a va aduce mai multa bucurie, mai multa beatitudine si mai multa magie? Ai incredere in zodii, Sagetator, cand iei actiuni inspirate. Exista toate motivele sa te astepti ca viata ta se va schimba mai mult decat iti poti imagina! Pentru membrii singuri ai zodiei, precum si pentru cei care se afla in stadiile incipiente ale unei relatii de dragoste, acesta este un moment minunat pentru a-si exprima sentimentele. Vorbeste, actioneaza, deschide-te si ai incredere in vocea ta interioara. Sfat: Ai incredere in intuitia ta si iti vei debloca potentialul incredibil.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 18 noiembrie 2020. Balanta trebuie sa mizeze pe instinctul sau

Capricorn

Rezolva. Scrie totul pe o foaie de hartie cu aceeasi pasiune cu care parcurgi emotiile din subconstientul tau. Fii sincer, nu incerca sa „rationalizezi” sau sa intelegi cum te simti. Si apoi, cand ai spus tot ce poti spune, rupe acea hartie sau arunca-o. Trecutul trebuie sa ramana in trecut. Tot ce aveti nevoie din aceasta experienta sunt concluziile corecte care va vor ajuta sa evitati repetarea greselilor. Doar o reamintire: libertatea este starea ta naturala, Capricorn. Sfat: Gasiti o modalitate sigura de a elibera emotiile stagnante.

Varsator

Varsator, cand vine vorba de rezolvarea problemelor vietii, nimeni nu ofera indrumari. Dar asta e grozav! E bine ca avem ocazia sa jucam, sa gresim si sa intelegem totul pe parcurs. Asa ca, in loc sa zaboviti asupra scenariilor in care lucrurile nu au mers conform planului, renuntati la intrebari. Nu va reprosati si nu cautati motive. Concentreaza-te pe ce poti face pentru a salva situatia. In momentele de criza, pune-ti intrebarea principala: „Va aduce aceasta actiune rezultatul dorit mai aproape?” Sfat: Fii atent la rezolvarea problemelor, nu te baza pe noroc.

Pesti

Esti aici pentru ca esti menit sa fii aici, fiecare molecula din univers este conceputa pentru ca tu sa fii aici si sa experimentezi momentul prezent. Asadar, scoateti demonii care se indoiesc de sine in timp ce va pregatiti sa manifestati cea mai buna si mai semnificativa versiune a voastra. Tine minte, soarta are planuri mari pentru tine, trebuie doar sa o ajuti putin sa realizeze o idee grandioasa! Mai indrazneti la inaltimi, Pesti!

Publicitate

Autor