Horoscop zilnic, 26 august 2023. Vremea schimbarii pentru Capricorn

Berbec

Este timpul sa vizualizezi o lume noua. Este posibil ca energia Lunii sa aduca multe oportunitati noi in viata ta. Spune da mai des decat nu, mai ales daca oferta promite sa-ti sustina viziunea de schimbare, Berbec. Sfat: universul va pregateste noi aventuri.

Taur

Acesta este momentul sa va adanciti legatura atat cu celalalt semnificativ, daca aveti unul, cat si cu familia. Cat timp ai petrecut cu ei? Si cat de bun este timpul petrecut impreuna? De asemenea, Universul te sfatuieste sa fii atent la sanatatea ta. In primul rand, mental. Rezuma din toate problemele care ar putea sa cada asupra ta, macar pentru o zi. Fa ceea ce iti aduce bucurie, Taur.

Publicitate

Gemeni

Viata ne ofera intotdeauna o mare oportunitate de a creste, de a ne transforma, de a ne exprima. Capacitatea de a spune da si de a ne asuma mai multe riscuri determina cursul vietii noastre, Gemeni. Ai tot ce ai nevoie pentru a-ti incalca propriile reguli. Nu toata lumea din jurul tau poate sa aprobe deciziile pe care trebuie sa le iei. Luati asta ca pe un semn ca faceti totul bine! Sfat: Nu va fie teama sa va asumati riscuri!

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 25 martie 2023. Se anunta probleme pe plan financiar pentru mai multe zodii

Rac

Dedica-ti timpul si energia lucrurilor care te ajuta sa cresti si sa te dezvolti mental, emotional si spiritual. Amintiti-va sa va inconjurati de cei care va sustin viziunea despre viata, Rac. Ai fost compromis de mult timp, acum destul. Fa ceea ce este confortabil pentru tine. Sfat: este timpul sa incepi sa ai grija nu numai de ceilalti, ci si de tine.

Leu

Sunteti gata sa pasiti intr-o noua realitate! Fortele divine conspira pentru a aduce la viata ceea ce ai visat mereu. Partea ta din afacere: gandeste mare, asuma riscuri si du-te la bun sfarsit. Sfat: munca ta grea va fi rasplatita de zece ori.

Fecioara

Publicitate

Ai trecut prin multe in ultima vreme. Dar totul e in urma, Fecioara. Acum este momentul sa transformam amaraciunea trecutului in intelepciune. Abilitatea ta de a trece prin viata cu inima deschisa este puterea ta. Sfat: este timpul sa renunti la trecut si sa mergi mai departe.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 15 noiembrie 2022. Varsatorul o sa aiba parte de o surpriza

Balanta

Nu ne putem imparti intotdeauna experientele in mici categorii. Intelege-te cu uratenia, „lipiciune” si tot ce se poate intampla in viata ta, Balanta. Mai putine intrebari, mai multa actiune. Amintiti-va ca viitorul este modelat in prezent. Sfat: Nu te opri asupra esecului.

Scorpion

Fii optimist, Scorpion. Un zambet fortat este rau. Ar trebui sa apara in mod natural pe fata ta. Elibereaza-te si de ideea de perfectiune. Cu totii avem voie sa facem cateva greseli si asta face ca experienta umana sa fie atat de valoroasa.

Sagetator

Este timpul sa incetinesti putin si sa te bucuri de lucrurile mai fine, Sagetatori. Reconecteaza-te cu cei care iti amintesc ca acasa este un sentiment si nu doar un loc. Este posibil ca vechii prieteni sa se intoarca in viata ta. Amintirile din „vremurile bune” pot fi tema principala a zilelor ce vor urma. Sfat: Adauga mai multa culoare vietii tale.

Capricorn

Ciclurile creatiei si ciclurile distrugerii apar simultan. Invata sa accepti totul si sa nu respingi nimic. Crede ca in curand vei privi inapoi la aceasta perioada cu un cantec in inima si mandrie in ochi. Sfat: Imbratiseaza acest vant de schimbare.

Citeste si articolul :   Neti Sandu, horoscop 24 iunie 2020. Berbecii au probleme de sanatate, Sagetatorii au parte de reusite financiare

Varsator

Uneori, sa spui nu la ceva care nu se aliniaza cu vibratia ta inseamna sa faci loc unei noi oportunitati care te va propulsa in directia cresterii, Varsator. Nu-ti fie teama sa spui nu cuiva in orice situatie. Fa ceea ce este confortabil pentru tine. Sfat: Stabileste limite personale.

Pesti

Universul va cheama sa va reconsiderati atitudinea fata de indatoriri. Te asumi din ce in ce mai mult, dar de ce? Nu lua atat de mult pe umerii tai. Pesti, nu ezitati sa cereti ajutorul celor dragi. Mai ales ca ti-o ofera. Sfat: apasa pe pauza si odihneste-te putin.

Publicitate

Autor