Horoscop zilnic, 9 august 2023. Se deschid noi posibilitati pentru Balanta

Este o zi de bun augur pentru proiecte noi sau continuarea afacerilor vechi. Contactele prietenoase si de afaceri vor fi consolidate. In aceasta zi, va fi util sa dedici timp afacerii tale preferate, chiar daca a fost abandonata de mult timp.

Berbec

Cu totii avem limitele noastre – ideea a ceea ce este acceptabil si ce nu este. In mod ironic, granitele noastre sunt cele mai contestate de cei pe care ii permitem sa intre in cercul nostru sacru. Berbec, daca este timpul ca tu sa prioritizezi, atunci fa-o chiar acum. Sfat: Invata-ti nevoile si stabileste limite care sa le permita sa fie respectate.

Taur

Publicitate

Daca ai inceput sa-i asculti pe ceilalti, de ce esti capabil sau care ar trebui sa fie viata ta, atunci este timpul sa te uiti bine in oglinda si sa-ti amintesti ce vrei. Este timpul sa daramam barierele si sa pasim in necunoscut, Taur. Si cu inima curajoasa si deschisa. Sfat: elibereaza-te de lanturile care te tin intr-un singur loc.

Gemeni

Stiti ca nu aveti nevoie de ajutorul unei terte parti chiar acum pentru a va gasi adevarata cale. Doar acordati atentie indicatiilor care va vin din surse neasteptate. Oh, si inca ceva! Tine un jurnal de vis. Vei descoperi ca intuitia ta este, de asemenea, sporita in acest timp, Gemeni. Sfat: incepe sa-ti vezi hipersensibilitatea ca pe un dar.

Citeste si articolul :   Horoscop 14 aprilie 2020, cu Neti Sandu. Zodia care primeste o suma mare de bani chiar azi

Rac

Sunt zile in care ni se pare ca am trait toata durerea, am aruncat bagajele trecutului. Si apoi sunt zile cand totul se intoarce. Aceasta este cu ce se pot confrunta unii Raci chiar acum. Nu te scufunda in ganduri, alunga-le pe cele obsesive! Sfat: scapa de gandurile intruzive – ele doar iti fura timpul.

Leu

Totul are sens, Lei. Chiar si de ce nimic nu a functionat cu nimeni in trecut, de ce au fost nevoiti sa indure un calvar dupa altul. Un nou capitol din viata ta iti va permite sa te eliberezi de catusele trecutului, tot ce ramane este sa intorci pagina. Sfat: nu lasa trecutul sa-ti controleze viitorul. Este timpul sa punem un punct indraznet.

Fecioara

Astazi, Universul va cere sa depasiti toate fricile si sa explorati posibilitatile nesfarsite a ceea ce puteti crea. Fortele divine lucreaza cu voi si prin voi, ajutandu-va sa pasiti in noua realitate pe care ati vizualizat-o acolo mult timp. Cand vine vorba de dragoste, risca, Fecioara. Sfat: Nu te indoi de abilitatile tale – continua sa te straduiesti cu hotarare catre obiectivul tau.

Balanta

Exista momente in viata noastra cand simtim ca inotam impotriva curentului. Ca si cum visele si dorintele noastre s-ar dizolva intr-o gaura neagra, lasandu-ne singuri cu golul din interior. Dar asta este deja un lucru din trecut, Balanta. Exista multe posibilitati deschise pentru tine chiar acum, chiar daca arata putin diferit decat ti-ai imaginat candva. Sfat: noi oportunitati se deschid inaintea ta.

Scorpion

Astazi, Universul va sfatuieste sa aveti rabdare in relatiile interpersonale. Fiecare are propriile declansatoare cu care sa se ocupe. Prin urmare, incercati sa intelegeti ce ingrijoreaza o persoana apropiata si nu adaugati combustibil la foc. Sfat: Rabdarea este cuvantul tau cheie astazi.

Sagetator

Acest capitol al vietii tale se refera la a-ti infrunta demonii si a sustine ceea ce crezi. Credinta ta neclintita in tine si in fortele divine iti va permite sa iesi invingator dintr-o situatie neplacuta, Sagetator. Sfat: a crede in tine te va ajuta sa gasesti libertatea interioara.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 6 octombrie 2022. Este timpul ca Fecioara sa invete din greselile trecutului

Capricorn

Ce te impiedica sa-ti realizezi potentialul acum? Nu da vina pe circumstante, pe orice obstacol, pe momentul nepotrivit sau pe orice altceva. Amintiti-va, Capricorni, noi insine suntem piedica – fricile noastre, lipsa de initiativa. Fiecare persoana are oportunitati de auto-realizare – incepe sa le folosesti acum! Sfat: scapa de obiceiurile care te retin de la potentialul tau.

Varsator

Accepta toate provocarile destinului ca parte integranta a invatarii tale pentru a deveni mai intelept in viitor. Aminteste-ti, Varsator, ca orice situatie este neutra in sine, ii dam noi insine o colorare pozitiva sau negativa. Sfat: Invata sa evaluezi sobru situatiile.

Pesti

Ai toate sansele sa schimbi realitatea din jurul tau, smulgand buruienile din gradina, luandu-ti cu bunavointa ramas bun de la ceea ce nu mai este in ordine. Deci, ce te impiedica sa o faci chiar acum? Sfat: Chiar si cei mai mici pasi iti pot imbunatati viata. Regula principala este sa incepi.

Publicitate

Autor