Horoscop saptamana 27 septembrie – 3 octombrie, cu Mariana Cojocaru.

Horoscop saptamana 27 septembrie – 3 octombrie, prezentat de Mariana Cojocaru, Cunoscutul astrolog vine cu vesti pentru toate zodiile.

Ce se intampla in perioada urmatoare:

BERBEC

Prezenta Soarelui in Balanta vine cu atentionari pentru voi si pentru toti nativii zodiacului, caci va face opozitie cu Lilith, aflata in conjunctie cu Marte Retrograd. Aspect foarte dificil pentru casatorii si casatoriti (dragoste, in general), aliante si parteneriate. Fragilitate mare si pe sanatate si cariera. Feriti-va de persoanele agresive! Exista un mare risc de pierderi si de dispute aprinse.

TAUR

Daca spuneam la Berbec de aspectul central al saptamanii care urmeaza, la voi as adauga si zonele intunecate, sa nu umblati singuri noaptea. Cum cariera este strans legata de ce aveti inscris pe astrograma voastra complexa, karmica, e clar ca job-ul si business-urile se pot coordona doar cu ce aveti fiecare inscris. Tensiuni in dragoste, care anticipeaza rupturile care se pot produce pe viitor. Sanatatea este si ea subreda.

GEMENI

Opozitia Soarelui cu Marte Retrograd si Lilith e detronata de prezenta Axei Karmice in Gemeni si Sagetator. Aceasta alaturare nu este deloc una buna! Afectata va fi in principal dragostea, care sta pe un butoi cu pulbere, ca de altfel si la nativii Sagetator. Aveti de platit restante karmice.

Citeste si articolul :   Protocol nou. In ce situatie se face autopsie pacientilor decedati de COVID 19

RAC

Cuadratura Soarelui vostru natal cu progresiile solare din Balanta si conjunctia Lilith-Marte Retrograd trebuie sa va dea de gandit, asa cum da de gandit si Gemenilor, Berbecilor, Balantelor, dar si celorlate zodii. Va spuneam in trecut ca si cine s-a casatorit va avea probleme pe viitor, chiar daca se considerau fericiti. Sanatatea si cariera depind de karma fiecaruia in parte.

LEU

Se configureaza aspecte dure si pentru nativii Leu. Multi nu aveti orizont in cariera, multi nu inteleg de ce dragostea sta pe un butoi cu pulbere. Sanatatea vine cu cerinte noi, ce tin de karma personala si familie.

FECIOARA

Lilith in conjunctie cu Marte Retrograd si opozitie cu Soarele din Balanta creeaza cumpene si in cazul vostru. Mult mai dura este cuadratura Soarelui natal cu Axa Karmica, ce vizeaza cariera, familia (dragostea, in general) si sanatatea voastra sau a cuiva drag din cercul apropiatilor. Cum karma este o chestiune individuala, poate viza si alte sectoare existentiale importante…

BALANTA

Progresiile solare vor face opozitie grea cu Marte Retrograd aflat in conjunctie cu Lilith si marcheaza sectorul astral al dragostei si casatoriei, starea de spirit (desi nici sanatatea nu este de neglijat), cariera sau business-ul, justitia si tradarile. Apar tensiuni profesionale si sociale si, nu in ultimul rand, neclaritate in orientarea copiilor in astfel de vremuri tulburi, aspect ce tine de karma lor sau a voastra.

Citeste si articolul :   Horoscop Minerva pana pe 15 martie 2020. Luna Plina aduce o perioada de nereusite

SCORPION

Cutremure existentiale, care au in vizor casatoritii si cei care cred ca sunt in relatii compatibile (provenit din Marte Retrograd conjunct cu Lilith). Este o perioada plina de tensiune chiar si pentru cuplurile perfecte.

SAGETATOR

Axa Karmica din Gemeni si Sagetator a scos la lumina si victime. Vizati sunteti si voi. Va spuneam de 2Malefic Kisses si de ceea ce considerati ca este compatibil in dragoste, pentru ca acest aspect va fi afectat de tranzite grele. Unii au blocaje pe cariera, relatia cu copiii, sanatate, business.

CAPRICORN

Cuadratura planetelor din constelatia voastra cu Soarele din Balanta care face opozitie cu Marte Retrograd si Lilith atentioneaza asupra sanatatii, familiei, carierei. Cum aspectele au impact si semnificatie karmica, poate viza si alte sectoare de viata, dar distinctia o face astrograma complexa individuala. Aveti mare grija de voi!

VARSATOR

Opozitia Soarelui natal din Balanta cu tandemul Lilith-Marte Retrograd se vrea un barometru karmic pentru voi, legat de trecutul actual sau ancestral (fie ca vorbim despre dragoste, cariera, sanatate). Cum cei mai multi nu stiu nici ce au fost sau ce au facut in vietile anterioare, au de-a face cu dileme existentiale pe care nu le inteleg. Ati dat de o bariera care trebuie ridicata pentru a intra in Era Varsatorului.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 28 septembrie 2023. Joia Alba pentru trei zodii

PESTI

Aspecte complexe astrale si nefaste. Mare atentie si aici in relatiile de cuplu! Va spuneam ca cei care se considerau compatibili, au devenit incompatibili. S-a schimbat complet structura zodiacului si cele mai clare aspecte se observa pe karma fiecaruia in parte.

Autor