Horoscop Mariana Cojocaru 7-13 martie 2021. Luna Alba da peste cap vietile zodiilor

Horoscop 7-13 martie 2021. Astrologul Mariana Cojocaru vine cu vesti pentru toate zodiile. Iata ce se intampla cu fiecare zodie, incapand de luni. Atentie! Trei zodii trec prin momente foarte grele.

Horoscop BERBEC

Berbec- O saptamana ce debuteaza cu Luna Alba in Capricorn, Soare, Venus si Neptun in Pesti. Pentru ca pe 8 Martie este Ziua internationala a Femeii, dati-mi voie sa urez tuturor cititoarelor noastre La Multi Ani. Venus este planeta fertilitatii, iar Luna Alba sustine femeia de tip EVA. Pe 9 Martie este Ziua Barbatului, de aceea respectul meu merge catre toti cei care iubesc copiii, familia calma si calda.

Horoscop TAUR

Publicitate

Lilith si Uranus sunt dublate de Norocul Divin in saptamana care vine. Toti cei cu credinta si frica de Dumnezeu vor fi sustinuti, in timp ce ceilalti pot fi ingenuncheati. Spiritual vorbind… O perioada in care doar persoanele care au asteptari de la ele vor sa descopere secretele karmei lor personale(dragoste, copii, business, cariera, sanatate, justitie, studii), extrem de complexe(aspecte favorabile).

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 7 octombrie 2022. Pestii vor fi rasplatiti pentru munca depusa

Horoscop GEMENI

Gemeni- Rolul si rostul in viata este dat de parintii fiecaruia dintre noi, ca de aceea avem o saptamana care-i cinsteste si-i aniverseaza. Cum Axa Karmica este in Gemeni, sper ca ati vazut filmul Mamma Mia si legaturile puternice ce stau la baza relatiei mama-fiica.

Cum in Taur sunt Lilith si Uranus, cariera este corelata cu justitia(terestra sau divina) si controalele. Sanatatea si dragostea pot fi in pericol!

Horoscop RAC

Publicitate

Rac- Cum in prag de noua saptamana va fi Luna in zodia opusa a Capricornului, e clar ca ceva scartie in relatii(dragoste, asocieri, cariera, business, familie) si va atentioneaza asupra compatibilitatilor care pot fi disfunctionale, cu grad mare de ruptura(cuadratura Luna-Kiron).

La multi ani tuturor mamelor, bunicilor, dar si taticilor si bunicilor responsabili. De ce nu, surorilor si fratilor care au si ei grija.

Horoscopul saptamanal pentru zodia LEU

Leu- In zodia opusa a Varsatorului exista o conjunctie: Mercur cu Jupiter. Practic, amandoua se simt bine in Varsator, dar in realitate nu se suporta una pe cealalta.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 22 iunie 2022. Sagetatorul isi poate intalni sufletul pereche

Mercur este patronul Gemenilor, iar Jupiter este patronul Sagetatorului. Cum avem si Axa Karmica in Gemeni si Sagetator, va dati seama ce socuri pot anunta nu doar in viata voastra, dar si a celorlalte zodii. Urari de bine pentru 8 si 9 Martie tuturor!

Horoscopul FECIOARA

Fecioara- Cum spunea si Hermes Trismegistrus… asa va fi si jos. Sa ne bucuram acum de sarbatorile din prag de primavara, caci vor urma ternsiuni. Daca ar fi doar in plan social si politic, nu ar fi o problema. Ne-am convins deja de incompetenta multora dintre ei. Se vor rostogoli spre rostul vostru.

Horoscop BALANTA

Balanta- Cu capul catre trecut si istorie? Ca tot este Saturn in Varsator, dar si o conjunctie Mercur-Jupiter in aceasta zodie. Cum face si aspect de cuadratura cu Lilith si Uranus din Taur, ati observat ca se dau filmele vechi romanesti cu lideri si vremuri de glorie?! Asa va fi primavara.” Unde-s pistoalele? Unde-s pumnalele? Caii si flintele haiducilor”. A adevaratilor haduci, nu a celor care praduiesc tara…

Citeste si articolul :   Horoscop saptamana 27 iunie - 3 iulie, cu Mariana Cojocaru. Destin la extreme pentru o zodie

Citeste mai multe pe kfetele.ro

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.