VestI bune. La Timisoarea s-au insanatosit 14 oameni intr-o singura zi. Ce spune doctorul care a vindecat in total 36 de pacienti de coronavirus: „Noi folosim o alta schema de tratament decat restul tarii…

Timisoara se dovedeste locul in care coronavirusul se vindeca. Folosind schema doctului Virgil Musta, medicii au declarat insanatositi alti 14 oameni intr-o singura zi, vineri.

Astfel, s-a ajuns la nu mai putin de 36 de vindecati in spitalul de la Timisoara, anunta primarul Nicolae Robu. Dintre acestia, 10 sunt din Timisoara si din judet, iar 26 din alte judete.

Cu noi explicatii vine medicul Virgil Musta, unul dintre doctorii care ii trateaza pe cei cu coronavirus.

La Timisoara se foloseste o alta schema de tratament decat in restul tarii, pentru ca astfel doctorii pot vedea ce efecte are fiecare varianta.

Publicitate

„Noi folosim o alta schema de tratament decat restul tarii, dar si conjunctura a fost favorabila, pentru ca pacientii pe care i-am tratat au fost pacienti tineri, fara comorbiditati, fara boli asociate, la care teoria spune ca evolutia bolii este buna.

Schema pe care o dam noi este formata din o tableta cu 2 antivirale, care la 3-4 zile dupa administrare dau teste negative.

Articolul continuă după reclame

Asteptam doua teste negative, dupa care ii externam„, a explicat pentru opiniatimisoarei.ro medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara.

Citeste si articolul :   Fiica unui pacient decedat in sectia ATI COVID Piatra Neamt, acuzatii grave. ”Sun de 4 zile si nu am aflat nimic de el”

Doctorul specialist spune ca a ales acest tip de tratament bazandu-se pe o serie de studii care arata ca este, deocamdata, cel mai eficient, scrie fanatik.ro.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.