Dr. Adrian Streinu, mesaj pentru toti romanii: „Sarbatorile pascale cu Dumnezeu in suflet si nu la mese si BAIRAM”

Dr. Adrian Streinu – Cercel a transmis un mesaj viral pentru toti romanii, in plina pandemie de COVID-19.

„Sunt cateva lucruri pe care noi le-am invatat de la virus. In momentul in care virusul a intrat in circulatie, in populatia generala a venit cu anumite mesaje si aceste mesaje au fost decriptate de catre toata lumea.

Aceste mesaje spun in felul urmator: rata de imbolnavire la copii si la adultul tanar este relativ mica, rata de imbolnavire la adult si la varstici este mai mare, iar rata de severitate este foarte mare la varstnicul peste 70 de ani”, a declarat Adrian Streinu-Cercel, in direct la Marius Tuca Show.

Sarbatorile pascale cu Dumnezeu in suflet si nu la mese si bairam

Publicitate

„Din puntul meu de vedere, sarbatorile pascale trebuie sa se desfasoare cu Dumnezeu in suflet si nu la mese si bairam. Acolo unde stam noi insine si ne gandim la cele sfinte, lucrurile vor merge pe un fagas absolut fantastic.

Citeste si articolul :   Un barbat din Iasi isi creste cei 5 copii intr-o saracie lucie. Mama lor s-a stins. Sora mai mare, de 15 ani, a fost nevoita sa renunte la scoala

Acolo unde nu vom intelege acest lucru si ne vom intruni la mese, atunci in mod obligatoriu ne asumam un risc potential sa ne autocontaminam intre noi si de acolo, cum se spune, Dumnezeu cu mila”, a completat el.

Mesaj pentru copii. Dupa aceasta epidemie vom putea da cu totii o chermeza la nivel national

„Copii trebuie sa-si ajute parintii, sa-si ajute bunicii, sa-si ajute strabunii prin a le duce acasa la dansii cele necesare traiului. Ca se cheama cozonac, ca se cheama oua rosii, ele trebuie duse si lasate la poarta casei sau la usa apartamentului. Suna si pe urma pleaca de acolo.

Nu se imbratiseaza, nu-si strang mainile, nu se pupa, nu se saluta. Dupa ce trece aceasta epidemie, totul va reveni la normal si atunci vom putea da cu totii o chermeza la nivel national, daca vom trece cu bine prin ea si vom sarbatori cum se cuvinte toate evenimentele pe care le vom pierde anul acesta.

Citeste si articolul :   Ludovic Orban, despre OBLIGATIA cetatenilor de a purta masti. Anunt de ultima ora al premierului

Rugamintea mea pentru oameni este ca Dumnezeu sa le dea mintea de pe urma si sa intelegem cu totii ca daca nu facem un efort sa-i protejam pe cei din jurul nostru, atunci sa nu ne miram”, a mai spus Streinu – Cercel, potrivit fanatik.ro.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.