ULTIMA ORA: Masuri speciale pentru slujba de Paste. DECIZIA luata de BOR

Criza cauzata de coronavirus ii obliga pe reprezentantii Bisericii Ortodoxe Romane sa ia masuri speciale pentru Slujba de Inviere. Daca evolutia coronavirusului din Romania va fi nefavorabila, exista posibilitatea ca slujba sa fie transmisa online.

Intr-un mesaj oficial, Biserica a precizat ca se va adapta treptat si responsabil, in functie de evolutia situatiei, la realitatea dictata de actuala criza medicala, ca toate institutiile importante din tara, respectand strict reglementarile autoritatilor medicale.

“Discernamantul moral, grija fata de ceilalti si responsabilitatea individuala sunt asadar imperative in aceasta perioada critica, pe care trebuie sa o travesam calm si cu deplina incredere in Dumnezeu”, au transmis reprezentantii Bisericii Ortodoxe, scrie realitatea.net.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.