Horoscop Mariana Cojocaru 23 – 29 martie 2020. Karma negativa. Ce zodii sunt afectate

Soarele a intrat in Berbec si este o energie de inceput. Mariana Cojocaru a dezvaluit pentru kfetele.ro cum va fi aceasta saptamana pentru fiecare zodie in parte. O perioada dezechilibrata

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 23 – 29 martie 2020 BERBEC

Berbec- O perioada dezechilibrata, caci in saptamana viitoare toate planetele sunt prezente doar pe jumatate de astrograma, cealalta jumatate fiind complet goala. Aspect rar din punct de vedere astrologic, care lasa descoperite multe domenii existentiale. De aceea e important ce aveti inscris pe astrograma personala, caci raportez aceste aspecte curente ca sa pot ghida corect prin viata (dragoste, amor).

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 23 – 29 martie 2020 TAUR

Taur- Va spuneam ca in 2020 sunt aspecte mult mai grele decat in 2019. Sunt uimita si eu de marcajele ce sunt in dezechilibru pentru perioada urmatoare. In dragoste, chiar daca sunt sau trebuie sa fie doi pe un balansoar tot exista dezechilibru. E valabil si la Leu, Scorpion, Varsator, dar si la celelate zodii. Semne se contureaza si in natura( temperaturi anormal de calde, seceta, vijelii, tornade).

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 23 – 29 martie 2020 GEMENI
Gemeni- Tornade pe destin. Cum perioada este dezechilibrata din punct de vedere astrologic, dezechilibre vor aparea si in viata voastra de cuplu, sentimental/copii si chiar pe sanatate. Cariera si business-ul pot fi afectate, de aceea spuneam si la celelalte zodii(cititi) ca primavara are un start neasteptat si socant. Dupa o iarna in care temperaturile au fost chiar de vara si primavara, recoltele sunt in primejdie.

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 23 – 29 martie 2020 RAC

Rac- Toate planetele sunt pe partea dreapta a Karmei din Rac si Capricorn, iar pe stanga ei este complet gol. Pericole iminente pentru multi dintre voi, indiferent de zodia in care v-ati nascut. Cum astrograma karmica ma ajuta sa scot la lumina adevarurile despre fiecare, nu ma hazardez sa va dau solutii ultra-generale si sa va arat cai care se pot dovedi apoi infundate pentru voi(dragoste, cariera, sanatate).

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 26 septembrie 2022. Gemenii trebuie sa faca un pas indraznet catre un viitor mai bun

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 23 – 29 martie 2020 LEU

Leu- Intram in prima zodie in care nu avem suport planetar. Sunteti complet descoperiti si vulnerabili la aceasta ora(cititi tot ca sa intelegeti aspectele astrale). Unii pot fi afectati pe cariera, sanatate sau in plan sentimental(dragoste, copii, familie, casa ca domiciliu sau rude). Bariere inchise se intrevad la orizont, iar caile de ocolit le vad personal.

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 23 – 29 martie 2020 FECIOARA

Fecioara- Voi sunteti a doua zodie care pedalati in gol, daca ati citit deja…Opozitia cu Neptun din Pesti a Soarelui natal va pune in diferite ipostaze nu tocmai placute. Stiti pe cine va bazati? Ca in dragoste este ca in filmul de desen animat TOM si Jerry. Cariera trebuie sa o studiez personal ca vad caile bune de evolutie. Sanatatea are implicatii karmice profunde ce le analizez ca si cauze in vietile anterioare…

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 23 – 29 martie 2020 BALANTA

Horoscop Mariana Cojocaru – zodia balantaBalanta- Cum primavara readuce la viata natura, va rog sa ascultati cantecul prietenului meu in viata Alan Jackson- When Somebody Love You. Este nativ Balanta si ma mandresc cu EL. Tocmai pentru ca este venusian adevarat… Cum sunteti cea de-a treia zodie in care nu sunt planete, semn de dezechilibru existential, cred ca vor fi afectate multe sectoare existentiale(exp: BrexIt).

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 19 februarie 2022. Pestii reusesc in domeniul profesional

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 23 – 29 martie 2020 SCORPION

Scorpion- Cea de-a patra zodie complet dezgolita si neprotejata de planete este Scorpionul. Vizate sunt casa si familia(atat cea de origine, cat si cea de v-ati intemeiat-o, la cei care spun ca au sotit/a), caci pe multi ii intereseaza de dragoste. Sanatatea are implicatii karmice la voi sau la cei dragi voua, iar de cariera ce pot sa spun, cata vreme multi nu si-au gasit menirea, caile corecte le vad pe astrograma lor.

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 23 – 29 martie 2020 SAGETATOR

Sagetator- Cum Maleficul Marte este conjunct cu Jupiter(patronul vostru) si Pluton, e clar ca lucrurile evolueaza haotic si nu va gasiti locul. In constelatia voastra e gol(cea de-a cincea zodie, daca ati citit tot). Dezechilibrul perioadei este evident, dar pentru a va putea orienta va trebui sa inteleg ce marcaje aveti inscrise la nastere. Tensiunile la nivel macro se vor rasfrange si la nivel micro/familie.

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 23 – 29 martie 2020 CAPRICORN

Capricorn- Nu puteti spune HOP, pana nu ati sarit. Multi nativi si native se confrunta acum cu probleme (blocaje) pe cariera, probleme in dragoste(cumpene), dispute si probleme ce tin de controale si justitie. La unii s-a deschis Cutia Pandorei, la altii urmeaza sa fie deschisa. Sanatatea este un punct foarte vulnerabil si ati vazut ce ravagii a facut pe Karma aceasta Virusul din China si virozele.

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 23 – 29 martie 2020 VARSATOR

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 3 mai 2021. Sagetatorul poate urca pe scara carierei

Varsator- Saturn proaspat intrat in zodia voastra va imparti apele intre nativii de tip uranian( cu geniu si har) si cei saturnieni( lipsiti de har). Oricum uranienii si saturnienii se resping; nu exista rezonanta intre ei si nu se accepta. Geniali au fost Stefan Iordache, Marin Moraru , Paul Newman, James Dean. Au acea stralucire in ochi, pe care nu o vezi la multi alti nativi ai zodiei. Charisma lor e tip Shakira!…

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 23 – 29 martie 2020 PESTI

Pesti- Luna, Mercur si Neptun sunt in constelatia voastra la debut de saptamana. Daca ati citit deja, ati vazut ca lucrurile pot scapa usor de sub control. Nici o compatibilitate pare sa nu fie functionala, de vreme ce este dezechilibru. Chiar si cei care pot contesta acum acest lucru, se vor convinge ca am avut dreptate(in dragoste, pe cariera sau sanatate). Eu pot sa va arat calea de iesire din labirint.

Autor