Horoscop zilnic, 22 septembrie 2023. Ziua aduce schimbari favorabile

Ziua promite schimbari favorabile, desi va fi incarcata!

Berbec

Totul merge bine pentru tine, Berbec. Acum te afli in realitatea pe care ti-ai imaginat-o cu mult timp in urma. Faceti o pauza, reflectati asupra calatoriei dvs., multumiti trecutului pentru lectiile invatate si exprima-ti recunostinta pentru ceea ce ne rezerva viitorul! Sfat: ceeste mai bun urmeaza sa vina!

Taur

Publicitate

Nu intrebati despre cum puteti fi mai atractiv, ci despre cum va puteti exprima pe deplin. Taur, este timpul sa recunosti toate partile tale – pozitive si negative. Este timpul sa imbratisezi ceea ce te face pe tine. Cand vine vorba de relatii interpersonale, fii sincer. Spune adevarul despre cum te simti. Indiferent de cat de vulnerabil te simti. Sfat: Amanarea lucrurilor nu va rezolva nimic.

Gemeni

Oamenii din jurul tau pot fi dramatici in aceasta perioada. Ai intotdeauna capacitatea de a stabili limite si de a nu lasa haosul sa te stapaneasca, Gemeni. Sa stai pe banda ta promite sa fie un antidot la toate turbulentele care se intampla in jurul tau. Cand vine vorba de manifestarea dorintelor, vi se cere sa aveti rabdare. Sfat: Protejeaza-te.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 2 februarie 2021. Pestii trebuie sa joace dupa regulile celorlalti

Rac

Atingerea obiectivului este mai degraba legata de calatorie decat de destinatie? Rac, urmareste-ti busola interioara – fa pasi, oricat de mici ar fi. Esti deja acolo unde ar trebui sa fii! Ai incredere in tine, in cale si in toate modurile in care esti chemat sa te dezvolti. Sfat: Urmeaza-ti inima!

Leu

Universul nu ne ofera niciodata ceva pentru care nu suntem pregatiti. Lei, acesta este reamintirea voastra sa va treziti puterea si sa treceti prin toate usile oportunitatilor care se deschid inaintea voastra. Esti pregatit pentru schimbari mari! Esti gata sa te vindeci, sa te transformi si sa infloresti! Sfat: Nu te indoi nici macar un minut de tine!

Fecioara

Publicitate

Universul nu incearca sa te tina pe loc sau sa te incetineasca in niciun fel. Dimpotriva, iti ofera sansa de a-ti extinde constiinta si de a te da fata in fata cu acele parti din tine de care ai fugit. Asa ca infrunta-ti toate umbrele cu curaj si cu inima deschisa, Fecioara. Sfat: Elibereaza-te de frici!

Citeste si articolul :   3 zodii se vor imbogati in urmatoarele zile, in sfarsit o veste buna pentru ele

Balanta

Balanta, esti in prezent in proces de transformare majora. Cobori cu stil de pe asa-numita „roata de hamster”. In fata ta se afla drumuri neexplorate. Nu-ti fie teama sa faci un pas in necunoscut, pentru ca norocul este de partea ta! Deci, pune-ti o dorinta si permite-ti sa-ti imaginezi cel mai bun rezultat posibil. Orice este posibil daca crezi! Sfat: Nu inceta sa visezi!

Scorpion

Tema echilibrului devine foarte importanta in viata ta. Scorpioni, iti gestionezi corect timpul? Probabil, in ultima vreme ai petrecut cea mai mare parte a zilei la serviciu sau, dimpotriva, ii dai putina atentie si amani. Ambele nu vor aduce armonie in viata ta, pentru ca totul are nevoie de echilibru! Este timpul sa ajungem la mijlocul de aur. Sfat: acorda atentie egala tuturor domeniilor vietii tale.

Sagetator

A face o anumita treaba poate fi o sarcina obositoare, mai ales cand nu vezi rezultatele in realitate. Fa-ti o favoare, Sagetator, si ai rabdare. Nicio actiune nu trece neobservata. Intre timp, continuati sa lucrati, dar cu moderatie! Sfat: Continuati sa va urmariti visele!

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 12 august 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Capricorn

Pastreaza vibratia a ceea ce creezi in inima ta. Treci prin viata pe baza sentimentelor tale interioare, chiar daca in realitate totul nu iese inca asa cum ti-ai dori. Eforturile voastre vor da in curand roade, Capricorni! Sfat: esti autorul vietii tale!

Varsator

Viata este un mister care nu poate fi rezolvat. Trebuie trait, Varsator. Nu incercati sa alergati inaintea locomotivei, totul va veni in timpul alocat. Universul iti rezerva multe surprize, asa ca pregateste-te pentru aventura! Sfat: nu fugi inaintea locomotivei.

Pesti

Algoritmul Universului este perfect si functioneaza intotdeauna in favoarea ta! Pesti, treci prin viata cu usurinta si bucurie, nu te descuraja de esecuri. Invata din asta si continua sa mergi catre obiectivul tau! Sfat: ai incredere in soarta!

Publicitate

Autor