Horoscop zilnic, 23 septembrie 2023. Pestii isi vor atinge obiectivele

Fti pregatiti pentru multa munca. Luna in descrestere promite dividende bune, dar numai daca se depun eforturi reale. Nu te grabi sa alegi – fii atent.

Berbec

Regulile exista cu un motiv. Cu toate acestea, doar pentru ca au lucrat pentru altii nu inseamna ca vor lucra pentru nevoile tale. Acest capitol al vietii tale este dedicat onorarii rebelului tau interior. Este vorba despre a-ti forja propriul drum. Sfat: faceti un pas inainte cu incredere.

Taur

Publicitate

Te agitati mai mult decat oricand. Faceti tot ce este necesar pentru a reusi, pentru a ajunge in varf. Dar simti ca nu ai facut prea multe progrese in ultimele luni. Poate ca este timpul sa schimbam putin tactica. Luati piciorul de pe pedala, incetiniti, respirati si fiti complet impamantat in acest moment. Sfat: Incercati sa va opriti si sa va reganditi obiectivele.

Gemeni

Acceptati ca totul este impermanent, inclusiv viata insasi. Acceptati ca, pe masura ce evoluati, veti depasi lucrurile pe care le credeati candva necesare pentru supravietuire. Accepta ca visele tineretii tale isi vor pierde intr-o zi din stralucire. Aceasta este traiectoria vietii. Si, uneori, aceasta schimbare se intampla fara avertisment – ceea ce probabil vei experimenta in realitatea ta astazi. Dorinta de a te izola, de a te ascunde de intreaga lume, va fi puternica.

Citeste si articolul :   HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU APRILIE 2020: Schimbari mari pentru multe zodii. Aspectele astrale care dau totul peste cap chiar in prag de Paste

Rac

Ceea ce te impinge inainte este dragostea ta pentru ceea ce faci si acum vezi rezultatele tuturor. Daca relatiile tale sociale par tensionate, atunci permite-ti sa fii pe aceeasi pagina doar cu cei apropiati. Sfat: Energia ta este moneda ta.

Leu

Nu cauti dragoste obisnuita. Cel pe care il cauti cu adevarat fara sa-ti pierzi speranta este 100% persoana ta. Complicele tau in acest grandios spectacol cosmic. Cineva care se uita la tine ca si cum ai tasni cu minuni nepamantene. De parca tu insuti esti un miracol. Universul sopteste in aceste momente: „Dorintele tale sunt poruncile mele!” Multumeste lumii pentru generozitate, fiecarei persoane pentru sprijinul acordat si tie pentru curajul tau.

Fecioara

Fecioara, fa-ti o favoare si gaseste un moment si un loc pentru a avea acea conversatie pe care o eviti de mult timp. Din acest prim pas, multe probleme si dezacorduri vor incepe sa se rezolve ca de la sine. Universul ii va recompensa pe cei care se concentreaza pe dezvoltarea lor profesionala in aceasta perioada. Cu toate acestea, nu va faceti griji prea mult cu privire la rezultat. Sa stii ca esti pe calea cea buna. Va veni un moment in care te vei uita inapoi ca pe o perioada semnificativa din viata ta. Sfat: sunteti pe calea cea buna, amintiti-va acest lucru atunci cand este dificil.

Balanta

Senzualitatea ta este un dar. Acesta este ceea ce da frumusete si gratie tuturor creatiilor tale. Acesta este ceea ce da profunzime si semnificatie lucrarii tale. In loc sa priviti prea multele sentimente ca pe un blestem, turnati-le pe panza. In acest moment, autoexprimarea va fi calea catre eliberare. Sfat: Exprimarea creativa este calea catre eliberare.

Scorpion

Fa-ti o favoare si lasa loc si timp pentru conversatii sincere cu partenerul tau si cu oricine altcineva la care iti pasa. Permiteti-va sa vorbiti despre lucruri care provoaca disconfort intern. Aminteste-ti, oamenii nu vor intelege prin ce ai trecut si prin ce treci acum decat daca te faci vulnerabil si nu-ti dezvolti sufletul. Sfat: castigati putere pentru un dialog deschis.

Sagetator

Cand iti stabilesti un nou obiectiv sau intentie, ai tendinta de a merge all-in. Ai tendinta de a fi usor obsedat sa-ti distrugi barierele si sa atingi perfectiunea. Ce se intampla in acest proces, Sagetator? Balanta este inclinata puternic intr-o directie, afectand alte domenii ale vietii tale. Fa-ti o favoare si gaseste o cale de mijloc intre toate acestea. Sfat: Gasiti echilibrul in toate.

Citeste si articolul :   Horoscop saptamanal 19 iulie - 25 iulie 2021

Capricorn

Nu esti aici sa te ascunzi sub o mantie de invizibilitate, Capricorn. Fii o lumina pentru tine si pentru cei din jurul tau. Sa stii ca tot binele pe care il faci altora se va intoarce la tine de zece ori.

Varsator

Esti pregatit sa incepi schimbari mari, atat pe plan personal, cat si profesional. Vizualizeaza ca un profesionist si actioneaza cu inspiratie. Totul este posibil! Sfat: Urmeaza schimbari mari, pregateste-te pentru ele.

Pesti

Universul stie ce iti sustine cresterea si ce te va ajuta sa te ridici la urmatorul nivel si sa atingi toate realizarile carora esti destinat. Deci, accepta-ti circumstantele, Pesti. In acelasi timp, analizeaza toate oportunitatile de dezvoltare, exploreaza noi modalitati de a-ti atinge propriile obiective. Sfat: nu trebuie sa faci totul singur.

Publicitate

Autor