Horoscop zilnic, 24 septembrie 2023. Sagetatorul trebuie sa petreaca mai mult timp cu familia

Ar trebui sa dedicati mai mult timp familiei si sferei dragostei ca atare. Nu-ti fie frica de cele mai secrete dorinte ale tale: lasa totul sa fie asa cum ai visat!

Berbec

Stii exact ce nu vrei. Stelele va amintesc ca „nu” este o propozitie completa. Nu-ti fie frica sa spui asta si protejeaza-ti campul energetic. Cand vine vorba de chestiuni ale inimii, fii sincer, Berbec.  Sfat: Nu va fie teama sa puneti intrebari directe.

Taur

Publicitate

Daca se pare ca sexul opus nu este interesat de tine, atunci asta nu inseamna ca esti neatractiv sau ghinionist. Probabil, jena, rigiditatea si stangacia sunt ceea ce respinge potentialii parteneri. De ce te simti mai rau decat altii? Actualizati-va garderoba, obtineti o noua coafura sau inscrieti-va la o sala de sport. Schimbarile externe vor ajuta la atingerea echilibrului intern. Sfat: nu mai fii timid, este timpul sa-ti dezvalui frumusetea.

Gemeni

Gemeni, acum trebuie doar sa te distrezi! A venit perioada in care trebuie sa te eliberezi de stereotipuri, de tipare „corecte” de comportament – orice tipare care este straine sufletului tau. Fii din ce in ce mai ciudat in fiecare zi, fa ce vrei! Singurul lucru pe care nu-l datorezi nimanui este o explicatie pentru alegerile tale de viata. Nimeni nu are dreptul sa faca aceasta alegere pentru tine. Sfat: secretul succesului este indrazneala fara scuze.

Citeste si articolul :   Taur : Horoscop pentru ianuarie 2021

Rac

Nu este nevoie sa ezitati intre doua extreme. In schimb, concentreaza-te pe a aduce mai mult echilibru in dinamica vietii tale. Practicarea moderatiei va fi bine venita in aceasta zi, Rac. Pe plan personal, unii dintre voi s-ar putea sa simta ca repeti mental povestea victimei. Suferinta voastra nu va face decat sa va cufunde mai adanc in gradina emotiilor negative. In schimb, incercati sa aduceti schimbari dinamice in situatia actuala. Sfat: Echilibrul vietii este baza fericirii.

Leu

Toate schimbarile din viata ta au fost necesare pentru propria ta dezvoltare. Viata ti-a schimbat cercul social dintr-un motiv si anumite lucruri care au stat in calea cresterii. Astazi este o zi favorabila sa ai incredere in lume si sa accepti tot ce se intampla in jurul tau, Leu. Sfat: ai incredere in soarta, esti pe calea cea buna.

Fecioara

Te asteapta aventuri! Fecioara, nu-ti fie frica sa-ti asumi riscuri – norocul este de partea ta! Spunand „da” ceva nou, va vor astepta cunostinte interesante si evenimente interesante care va pot schimba viata. Dar numai in bine. Sfat: Elibereaza-ti latura aventuroasa.

Balanta

Ai cerut o descoperire si iat-o! Principala dificultate este de a recunoaste momentul si de a folosi corect oportunitatile care apar. Tine-ti ochii deschisi si prinde norocul de coada. Un miracol nu se va intampla de la sine. Dar chiar daca nu a functionat de multe ori si credinta inca straluceste, incercati din nou si din nou. Ai darul unic de a visa si de a crede chiar si in cele mai intunecate vremuri. Este timpul sa actionezi, intregul Univers este de partea ta. Sfat: daca nu reusiti prima data, nu renuntati.

Scorpion

Soarta joaca un rol in modul in care se desfasoara povestea vietii noastre. Dar, in acelasi timp, suntem creatori constienti ai realitatii noastre, iar alegerile pe care le facem determina calea dezvoltarii noastre ulterioare. Fii constient de cum si unde te retii cand iei fraiele, Scorpion. Stelele iti amintesc ca ai capacitatea de a muta muntii, nu-ti fie teama sa faci acel pas mare. Sfat: totul tine de alegerile pe care le faci.

Sagetator

Este atat de mult de facut incat se pare ca ai uitat ceva foarte important. Cand ai vorbit ultima data cu mama ta despre tot felul de lucruri marunte? Cand ti-ai vazut cel mai bun prieten din liceu? Cand ai discutat ceva in afara de munca cu colegii tai? Clar ai uitat cel mai important lucru. Sfat: Fa-ti timp pentru familia si prietenii tai.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 1 februarie 2021. Scorpionul asteapta schimbari pe plan profesional

Capricorn

Luna in descrestere in Fecioara este un moment pentru Capricorni sa reflecteze asupra imprejurimilor lor. Gandeste-te cine are o influenta negativa asupra ta? Astrele va sfatuiesc sa limitati comunicarea cu ei. In acelasi timp, nu trageti concluzii pripite, dar nici nu amanati prea mult o astfel de decizie.

Varsator

Zile mai bune sunt inaintea ta, necazurile sunt in urma ta. Varsator, acum este momentul sa va concentrati asupra starii voastre de spirit. Ai grija de tine si nu te lasa distras de factori externi. Sfat: Nu va fie teama sa vorbiti deschis despre lucruri importante.

Pesti

Daca simti ca ai de ales, atunci fa-ti o favoare si alege-te de data aceasta. In acest moment, ar trebui sa prioritizati sanatatea dvs.: atat fizica, cat si mentala. Sfat: nu te lasa prins in munca ta, ia-ti o pauza.

Publicitate

Autor