Horoscop zilnic, 25 septembrie 2023. Trei zodii isi schimba destinul la inceput de saptamana

Uita de problemele stringente de zi cu zi si permite-ti sa te relaxezi putin. Desigur, in compania celor mai apropiati oameni.

Berbec

Evenimentele din viata se intampla exact atunci cand sunt necesare. Berbec, relaxeaza-te si actioneaza in functie de circumstantele actuale. Daca esti foarte obosit, ia o pauza. Pune lucrurile deoparte pentru mai tarziu, iar acum expira tensiune si inspira dragoste. Sfat: asculta-ti inima – intuitia nu va va insela.

Taur

Publicitate

In ultima vreme te simti ca si cum ai fi in mijlocul unei furtuni fara nicio iesire. Fa-ti o favoare oprind fluxul gandurilor negative. Numai tu esti capabil sa te scufunzi in elementul negru si sa te scoti din el! Este timpul sa iesi din ganduri si sa intri in corpul tau intr-un mod rational. Sfat: porniti lista cu melodiile preferate, expirati si relaxati-va.

Gemeni

Cu totii am crescut auzind povesti despre ce ar trebui si ce nu ar trebui sa fie dragostea. Din pacate, aceste povesti ne impiedica adesea sa fim fericiti. Ar putea fi adevarat si pentru tine, Gemeni? Astrele iti amintesc ca relatia ta nu ar trebui sa fie pe placul celorlalti. In primul rand, ar trebui sa-ti placa. Daca te simti confortabil si bine cu aceasta persoana, atunci totul a fost facut corect. Sfat: Stereotipurile despre dragoste nu pot decat sa va dauneze relatiei.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 1 august 2021. Racul trebuie sa se pregateasca pentru urmatoarea perioada

Rac

Nu te izola – lasa culori noi sa intre in viata ta. La urma urmei, toata lumea stie ca deseori poti gasi un curcubeu in spatele norilor! Raci, nu va fie teama sa iesiti din zona de confort, va asteapta evenimente si mai placute.

Leu

Nu este usor sa fii daruitor in orice relatie. Nu e de mirare ca te simti adesea epuizat. Adevarul este ca nu poti repara lumea exterioara. Nu poti schimba comportamentul altora. Ceea ce puteti face este sa va umpleti propriile rezerve si sa va oferiti dragostea, ingrijirea si hrana de care aveti nevoie in acest moment. Sfat: Nu va puteti imbunatati relatia decat impreuna.

Fecioara

Publicitate

Luarea deciziilor este atat superputerea ta, cat si secretul fericirii tale. Nu-i lasa pe cei care nu va inteleg calea sa va descurajeze sa faceti ceea ce va place. Cum poate o alta persoana sa experimenteze bucuria ta? Deci de ce i se acorda dreptul de a alege ceea ce faci?  Sfat: Nu lasa pe nimeni sa-ti faca alegerile pentru tine.

Citeste si articolul :   Octombrie 2022 aduce multa bucurie acestor 3 zodii: incepe o perioada frumoasa

Balanta

Pentru a obtine ceea ce iti doresti, multi experti recomanda sa te comporti ca si cum ar fi deja al tau. Avand in vedere alinierea actuala a stelelor, aceasta abordare va functiona cu siguranta pentru tine, Balanta. In primul rand, aceasta se refera la sfera romantica. Incearca sa arati partea ta cea mai buna. Daca asta inseamna sa arunci unele dintre propriile inhibitii, atunci asa sa fie. Sfat: permite-ti sa fii mai relaxat astazi.

Scorpion

Unii Scorpioni au crezut recent ca toti cei din jurul lor le datoreaza ceva. Trebuie sa va schimbati modul de gandire si sa nu asteptati nimic de la nimeni. Sfat: Nu te mai pacali si infrunta adevarul. Fa ceea ce doresti, dar nu astepta ca lucrurile sa se intoarca de la ceilalti.

Sagetator

Astazi astrele va cer sa reflectati asupra importantei creatiei. Mai mult, trebuie sa va indreptati atentia catre obiectivele locale si nu catre cele globale. Gandeste-te la ce vrei sa obtii in saptamanile urmatoare. Sfat: Un nou proiect va asteapta sa incepeti.

Citeste si articolul :   Horoscop vara 2020. 4 zodii care au o vara de poveste.

Capricorn

Este timpul sa faci ceea ce faci cel mai bine: uita-te la imaginea de ansamblu. Cum vrei sa arate urmatorii ani? Fa-ti timp pentru a planifica si, de asemenea, gasi locuri care te inspira. Sfat: Ocupati-va de planificare pentru urmatorii cativa ani.

Varsator

Exploreaza ce te retine. Dar amintiti-va, ceea ce va vine atat de usor acum nu a fost chiar usor de obtinut. Inceteaza sa te joci in visele tale si intreaba-te de ce nu poti avea ceea ce are altcineva. Sfat: sunteti liber sa mergeti in orice directie alegeti.

Pesti

Abia recent reprezentantii elementului apa au venit cu o alta idee. Din pacate, procesul de implementare s-a oprit rapid. De ce? Cateva rateuri si atat – esti deprimat. Nu poti renunta atat de repede, pentru ca greselile sunt o parte necesara a experientei pe care o castigi. Sfat: Ridica-te si mergi mai departe.

Publicitate

Autor