Lucian Romascanu, purtatorul de cuvant al PSD, suparat pe presa fara sa stie ca e pornita camera: ”O sa primeasca o p… in c… toti”. VIDEO

Senatorul Lucian Romascanu, purtatorul de cuvant al  PSD, si-a iesit din fire, vineri, 21 august, cand jurnalistii au iesit din incaperea in care acesta urma sa tina o declaratie de presa.

Jurnalistii au iesit din incapere pentru declaratiile lui Eurgen Teodorovici, candidat la sefia PSD. Liderul interimar Marcel Ciolacu nu a fost prezent pentru a expune el CExN.

Lucian Romascanu nu stia ca microfoanele sunt pornite.

”E un pic jignitor, ai purtator de cuvant care vine sa-ti dea niste informatii. Daca nu spune Ciolacu nimic, ce faci? Nu dai nimic? Ce faci cu publicul tau care vrea informatii? Unde e omul nostru de la camera, frate? Asta este sfarsitul unei frumoase prietenii. O sa primeasca o p… in c… toti”, a declarat Romascanu.

Publicitate

Angajata de la Biroul de Presa al PSD a ras si a comentat: ”Nici aia, poate le place”, la care Romascanu a raspuns: ”S-ar putea, da”.

”Suntem singuri. E incredibil. Vreau sa vad daca la PNL fac la fel”, a spus angajata PSD.

Citeste si articolul :   Gigi Becali a scos OILE in oras in plina epidemie de coronavirus! Imaginile filmate azi in Bucuresti

Publicitate

Romascanu si-a cerut ulterior scuze public

“Azi, inaintea conferintei de presa, pe un fond incarcat, se pare ca am avut o scapare de limbaj pe care o regret.

In contextul plecarilor din partid am avut o reactie exagerata care, totusi, fiind in SPATIU PRIVAT si intr-o CONVERSATIE PRIVATA, n-ar fi trebuit sa fie facuta publica. A fost facuta publica si, in consecinta, imi prezint SCUZELE de rigoare.

Repet, daca a existat o iesire nepotrivita, aceasta a fost exclusiv generata de traseistii acestei perioade.

Respect presa, am peste 20 de ani de munca in aceasta industrie, ii asigur si pe aceasta cale pe jurnalisti de tot respectul meu.

Multumesc pentru intelegere!

🙏🏻

PS inteleg blamul politic al celor din PNL in special, e campanie. Sunt convins ca dumnealor, in spatiu privat, isi aleg cu mare grija cuvintele…”, a scris senatorul pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.