Cum e vremea in Septembrie. Prognoza emisa de ANM.

Cum va fi vremea in Septembrie. Mai sunt cateva zile si intram in prima luna de toamna. Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru Septembrie.

Vremea in Romania, in luna septembrie se situeaza in limitele normale.

Prognoza ANM

Prognoza meteo pentru perioada 31 august – 7 septembrie

Publicitate

In perioada 31 august – 7 septembrie, temperatura aerului va avea valori in general apropiate de cele normale pentru aceasta saptamana in toate regiunile, posibil usor mai coborate in nord-vest, dar si usor mai ridicate in sud-est.

Cantitatile de precipitatii estimate pentru aceasta perioada vor fi excedentare in regiunile extracarpatice, iar in rest vor fi in general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Publicitate

Prognoza mteo pentru perioada 7 – 14 septembrie

In saptamana 7 – 14 septembrie, temperaturile medii ale aerului se vor situa in general in jurul celor specifice pentru aceasta saptamana la nivelul intregii tari, posibil usor mai ridicate in regiunile sudice si sud-estice.

Citeste si articolul :   Mohammad Murad, decizie grea in era coronavirus: „Nu voi cere statului roman sa ramana singur in aceasta sfanta lupta”

Regimul pluviometric estimat pentru aceasta perioada va fi in general apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul intregii tari.

Prognoza mteo pentru perioada 14 – 21 septembrie

In perioada 14 – 21 septembrie, media valorilor termice se vor situa in jurul celor specifice acestei perioade, in aproape toate regiunile tarii.

Cantitatile de precipitatii vor fi usor deficitare in jumatatea nordica a tarii, iar in rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.