Reputat medic roman: Ne indreptam spre scenariul in care scapa cine poate, Dumnezeu cu mila!

Medicul Paul Ichim sustine ca protestele cu sute de oameni in strada, fara respectarea masurilor de protectie si distantare, va complica si mai mult situatia in care ne aflam.

“Ne indreptam spre scenariul in care scapa cine poate, Dumnezeu cu mila!”

„La ce scandal este pe strada cu aceasta demonstratie „neprogramata” cred ca ne indreptam spre scenariul pe care-l aminteam acum cateva ore, scape cine poate, Dumnezeu cu mila. In atare situatie solicit sa nu mai existe asteptari de la „criminalii” din sistemul sanitar, ce vor fi cat de curand depasiti de situatie. Cand in Terapia Intensiva Covid se moare pe capete zilnic, iar personalul de acolo este la presiune, cam acelasi, de aproape un an, va dati seama ce o sa se intaample. (…) O lume intreaga se supune unor reguli, doar in Romania s-a dezmortit democratia de lupta impotriva ocultei ce vrea sa ne inrobeasca.

Publicitate

Ce poate fi mai „frumos”, decat sa te duci la poarta Spitalului Judetean la 1 noaptea si sa tipi jos masca, chiar in apropierea paturilor ATI, unde se chinuie sa supravietuiasca cei care au Covid? In mod sigur o buna parte din personalul medical simtindu-se in acele momente foarte apreciat, si-ar fi luat lumea-n cap fiind probabil retinuti de amaratii care se sufoca. Si cand te gandesti ca astia strigau ca naucii in crucea noptii ca vor libertate, paza fiindu-le asigurata de organele de ordine”, a scris medicul Paul Ichim, pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, medicul Emilian Imbri a declarat ca numarul cazurilor de coronavirus ar putea sa scada abia atunci cand vom avea 60% din populatie vaccinata.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.